Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

Dag 5 en 6, de laatste loodjes

Eergisteren werden we wakker op de berg waarbij het regende en waaide. Voor de 5e dag op rij regen, natte sneeuw en wind. We waren op het bivak waar we de voorgaande edities onze laatste bivak hielden. Dit keer was echter het plan om nog 8 km extra noordwaarts te lopen door het hoogveen. Gezien de neerslag van de afgelopen dagen en het feit dat de meeste deelnemers al dagen met natte voeten en uitrusting liepen hebben we de groep de keuze voorgelegd. Hier blijven en het weer afwachten, doorlopen naar het volgende bivak met de kans dat we halverwege om moeten keren of hier naar beneden en een extra nacht in de blokhut.  Ze kozen het laatste.

slack-for-ios-upload2

Vrijdag, normaal de dag van binnenkomst hebben we een alternatief programma gedaan met een hike rond het meer van de camping en een hengeltje uitgooien.
Mensen konden eindelijk eens de spullen drogen en ff opwarmen bij de houtkachel.
Geen slecht alternatief na zulke ontberingen.

slack-for-ios-upload1

Terugkijkend was dit by far de zwaarste editie van onze trekkings hier. Maar wat een groep, ze bleven doorgaan en ze bleven gemotiveerd. Toppers!
We hebben deze editie afgesloten met een heerlijke pan lapskous en een drankje.

slack-for-ios-upload3

In Maart staat de volgende op het programma.
Wil jij ook eens een Survival in Noorwegen? Kijk dan eens op www.surviking.nl

Het belooft een interessante winter te gaan worden!  JOIN US of wordt wordt sponsor of partner van Alpenweerman.nl. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@alpenweerman.nl.

rehall-logo-2015

Winter is coming – be prepared –


Alpenweerman is powered by
Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwalliso-Oberwallis

(Visited 80 times, 1 visits today)