Dag 5 en 6, de laatste loodjes

Eergisteren werden we wakker op de berg waarbij het regende en waaide. Voor de 5e dag op rij regen, natte sneeuw en wind. We waren op het bivak waar we de voorgaande edities onze laatste bivak hielden. Dit keer was echter het plan om nog 8 km extra noordwaarts te lopen door het hoogveen. Gezien de neerslag van de afgelopen dagen en het feit dat de meeste deelnemers al dagen met natte voeten en uitrusting liepen hebben we de groep de keuze voorgelegd. Hier blijven en het weer afwachten, doorlopen naar het volgende bivak met de kans dat we halverwege om moeten keren of hier naar beneden en een extra nacht in de blokhut.  Ze kozen het laatste.

slack-for-ios-upload2

Vrijdag, normaal de dag van binnenkomst hebben we een alternatief programma gedaan met een hike rond het meer van de camping en een hengeltje uitgooien.
Mensen konden eindelijk eens de spullen drogen en ff opwarmen bij de houtkachel.
Geen slecht alternatief na zulke ontberingen.

slack-for-ios-upload1

Terugkijkend was dit by far de zwaarste editie van onze trekkings hier. Maar wat een groep, ze bleven doorgaan en ze bleven gemotiveerd. Toppers!
We hebben deze editie afgesloten met een heerlijke pan lapskous en een drankje.

slack-for-ios-upload3

In Maart staat de volgende op het programma.
Wil jij ook eens een Survival in Noorwegen? Kijk dan eens op www.surviking.nl

Het belooft een interessante winter te gaan worden!  JOIN US of wordt wordt sponsor of partner van Alpenweerman.nl. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@alpenweerman.nl.

rehall-logo-2015

Winter is coming – be prepared –


Alpenweerman is powered by
Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwalliso-Oberwallis

(Visited 116 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Val Thorens

Beste skioord 2023: Val Thorens

Val Thorens is zojuist voor de 8e keer uitgeroepen tot beste skigebied ter wereld. Val Thorens ligt op een hoogte van 2.300 m en is daarmee het hoogst gelegen skioord van Europa. Als eerste geopend (in november) en als laatste gesloten (in mei), biedt het skiërs een enorm speelterrein voor een onvergetelijke vakantie. Lees meer

Advertentie

Andorra

Atypical Andorra

Als je wilt dat je winter anders is dan anders, kom dan ontdekken dat je in de sneeuw van Andorra niet alleen kunt skiën. Andorra heeft maar liefst 300km aan skipistes, verdeeld over skigebieden. Maar er is meer. Veel meer! Lees hier alles over wintersporten in Atypical Andorra. Lees meer

Advertentie

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de 7 wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!