Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Dag 5 en 6, de laatste loodjes

Eergisteren werden we wakker op de berg waarbij het regende en waaide. Voor de 5e dag op rij regen, natte sneeuw en wind. We waren op het bivak waar we de voorgaande edities onze laatste bivak hielden. Dit keer was echter het plan om nog 8 km extra noordwaarts te lopen door het hoogveen. Gezien de neerslag van de afgelopen dagen en het feit dat de meeste deelnemers al dagen met natte voeten en uitrusting liepen hebben we de groep de keuze voorgelegd. Hier blijven en het weer afwachten, doorlopen naar het volgende bivak met de kans dat we halverwege om moeten keren of hier naar beneden en een extra nacht in de blokhut.  Ze kozen het laatste.

slack-for-ios-upload2

Vrijdag, normaal de dag van binnenkomst hebben we een alternatief programma gedaan met een hike rond het meer van de camping en een hengeltje uitgooien.
Mensen konden eindelijk eens de spullen drogen en ff opwarmen bij de houtkachel.
Geen slecht alternatief na zulke ontberingen.

slack-for-ios-upload1

Terugkijkend was dit by far de zwaarste editie van onze trekkings hier. Maar wat een groep, ze bleven doorgaan en ze bleven gemotiveerd. Toppers!
We hebben deze editie afgesloten met een heerlijke pan lapskous en een drankje.

slack-for-ios-upload3

In Maart staat de volgende op het programma.
Wil jij ook eens een Survival in Noorwegen? Kijk dan eens op www.surviking.nl

Het belooft een interessante winter te gaan worden!  JOIN US of wordt wordt sponsor of partner van Alpenweerman.nl. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@alpenweerman.nl.

rehall-logo-2015

Winter is coming – be prepared –


Alpenweerman is powered by
Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwalliso-Oberwallis

(Visited 90 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer