Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen:  De invloed van een uitloper van het Azoren neemt weer toe en de lucht wordt weer droger en warmer. Woensdag krijgen we met een volgende “Wettersturz” te maken met opnieuw veel regen en ook weer sneeuw!

De meeste sneeuw is gisteren door de sterke mei zon tot een hoogte van circa 1700 meter al bijna alweer weggesmolten en we hadden te maken met een vriendelijke dag. Knal blauw was het gisteren echter geenszins en ook de temperaturen bleven flink achter met dat wat de laatste tijd gewend waren. Vooral in de Stau van de noordelijke Alpenhoofdkam zat meer bewolking en in de loop van de dag naam ook elders de bewolking weer meer toe op een zwak koufront. De smeltende sneeuw, het verse groen en de blauwe luchten leverden gisteren wel weer mooie plaatjes op:

Een zwak nauwelijks actief koufront is inmiddels over de Alpen getrokken en een uitloper van het Torenhoog zal ons een paar dagen vrij zonnig en weer een stuk warmer weer gaan bezorgen. Helaas is dit slechts een tijdelijk goedmakertje van de atmosfeer want vanaf het midden van de week gaan we op herhaling!

[/fusion_builder_container]

(Visited 367 times, 1 visits today)