Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: De strijd tussen het Azorenhoog en een (hoogte)laag boven de Adriatische Zee gaat onverminderd verder. Terwijl de oostelijke Alpen met de invloed van het laag te doen hebben profiteren de westelijke Alpen meer van de invloed van de hogedruk. Tijdens de Pinksterdagen kan de hogedruk ook naar het oosten toe doorzetten.

Met een noordoostelijke stroming konden we gisteren in de westelijke Alpen al wat meer van de zon genieten en steeg het kwik lokaal weer tot 15 a 20 graden, in het zuiden tot 24 graden. De oostelijke Alpen hadden het minder fraai, hier was het meest bewolkt en vooral naar het zuidoosten toe viel regen en in de bergen ook sneeuw. Vandaag zal zich aan deze situatie -tweedeling niet veel veranderen, integendeel.

[/fusion_builder_container]

(Visited 578 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer