Algemeen: Hoog “Quila” zwakt verder af maar vandaag het Alpenweer nog gunstig beïnvloeden. De oostelijke Alpen hebben te maken met de invloed een hoogtelaagje (koudeputje).  In het weekend krijgen we van het westen uit geleidelijk met de storingsinvloed van Atlantische depressies te maken aanvankelijk is het nog zacht, begin volgende week koelt het dan ook af.

Gisteren konden we in de Alpen opnieuw genieten van heerlijk “zomer” weer. Veel zon en hoge temperaturen bepaalden het weerbeeld. Lokaal steeg het kwik weer 24 a 25 graden en aan de Alpenzuidkant lokaal tot maar liefst 26 a 28 graden!

[/fusion_builder_container]

(Visited 333 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer