Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: een Frans hoog breidt zijn invloed meer en meer tot over de Alpen uit. Met een noordwestelijke stroming blijft het langs de noord(oostelijke) Alpenhoofdkam eerst nog onbestendig. Vanaf maandag volgt dan ook hier, net als al in de rest van de Alpen, een overgang naar een zomerse episode.

Gisteren konden vooral de westelijke Alpen al profiteren van een oprukkend Franse hoog. Het klaarde in de ochtend vrij snel op en overdag was het overwegend zonnig. Stapelwolkjes boven de Alpen groeiden boven de Alpen(noordkant) in de middag uit tot een lokale bui(tje), elders bleef het droog. Met de zon steeg het kwik tot 20 a 23 graden en lokaal werd in het zuiden van Zwitserland de 26 graden gehaald.

[/fusion_builder_container]

(Visited 363 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer