In Hotel Seiblishof in het hart van Ischgl vind je moderne luxe, met een vleugje extravagantie. Maar vooral een sfeervolle alpinestijl. Traditionele waarden en moderne architectuur vullen elkaar hier perfect aan en zorgen voor een gevoel van thuiskomen in de bergen. De magische wereld van de Oostenrijkse Alpen wordt weerspiegeld in de vele natuurlijke materialen die zijn gebruikt tijdens de recente renovatie van het hotel.

Als eigenaar van onder andere Alpenweerman en de wintersportsite Snowrepublic verblijf ik elk jaar minimaal een week in dit heerlijke hotel en steeds word ik weer verrast door de gastvrijheid van de eigenaar en het personeel. Na de recente verbouwing ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden en kijk ik alweer uit naar onze volgende skivakantie.

Vlakbij het bruisende centrum van Ischgl

Luxe, comfortabel, traditioneel en sfeervol. Het Viersterren Superior Hotel Seiblishof nodigt je uit om te genieten van vakantieplezier voor het hele gezin. De stijlvol gerenoveerde kamers en suites bieden veel ruimte en comfort voor een droomvakantie.

Op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Ischgl, kun je veelzijdige vakantie-ervaringen beleven in het nieuw ontworpen ski-in hotel. Het hotel is direct gelegen aan de afdaling van de Silvretta-kabelbaan. In de ultramoderne skidepots wordt je wintersportuitrusting behoedzaam gedroogd en op professionele wijze veilig opgeborgen.

Het uitgestrekte skigebied van Ischgl en Samnaun

Aanbiedingen

Het vernieuwde Hotel Seiblishof ontvangt je graag in seizoen 2023/2024. Het hotel heeft regelmatig goede lastminutes en aanbiedingen voor snelboekers, in het tussenseizoen en voor een shortski in een midweek.

Check hier de aanbiedingen van dit moment.

(Visited 240 times, 1 visits today)