Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

”Met oog op de komende drukke weken kunnen we alleen maar hopen dat de kou snel terugkeert en Frau Holle haar kussens in deze gebieden nog eens flink gaat uitschudden!” Één van de zinssnedes uit mijn laatste update. En heel even, heel eventjes maar, leek het erop dat vrouw Holle het goed met ons voor had dit weekend.

De Euforie was groot op veel wintersportforums en op veel plaatsen werd gisteren dan ook in de skigebieden melding gemaakt van sneeuwval. Sneeuwval die in grote delen van het Salzburgerland tegen het eind van de middag overging in regen en aan het begin van de avond ook op grote hoogte als regen naar beneden kwam. Helaas is de regen intensief en langdurig geweest zodat op veel plaatsen de gevallen sneeuw ook weer is verdwenen. Slechts op grotere hoogte zullen wat bescheiden plusjes kunnen worden opgetekend.

[/fusion_builder_container]

(Visited 520 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer