Hogerop prima sneeuwcondities

Ondanks de groene dalen in de eerste week van 2023 zijn de condities hogerop de berg een stuk beter en kon daar vaak nog prima geskied worden. Deze prachtige dronebeelden uit Sölden (Oostenrijk) zijn in de eerste week van januari gemaakt tussen de 2000 en 3000 meter hoogte. De tweede week van januari gaat, ook beneden de 2000 meter, weer sneeuw opleveren in de Alpen. Meer daarover in het laatste weerbericht.

Het skigebied van Sölden is gelegen op een hoogte van 1.350 tot 3.340 meter bij twee gletsjers. In totaal telt het skigebied 144 km aan geprepareerde pistes. Bovenstaande beelden zijn gemaakt door: ProMedia

(Visited 672 times, 7 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer