Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

LIKE EN DEEL OP FACEBOOK EN REAGEER OP DE SITE! Dat is wat je dient te doen om deze wintersportreis te winnen naar Kappl. Je verblijft 2 nachten in een 4 sterren hotel met half pension. Daarnaast krijg je natuurlijk 2 skipassen voor het gebied van Kappl.

win-kappl

De parel van Oostenrijk

Het skigebied van Kappl kent 42 pistekilometers inclusief de Lattenafdaling. Deze afdaling voor lichtgevorderde en gevorderde skiers is maar liefst 8 kilometer lang heeft een hoogteverschil van 1000 meter. Een genot voor iedere wintersportliefhebber. Daarnaast zijn er freeride mogelijkheden zat!

Tijdens een skivakantie in Kappl horen typische Tiroolse kostelijkheden in authentieke hutten en romantische bergrestaurants gewoon erbij. Ook après-ski komt in Kappl natuurlijk niet te kort.

Culinair hoogstaand

In het Tiroolse plaatsje Kappl  liggen vele traditionele hutten en verrukkelijke bergrestaurants middenin het skigebied. De Tiroolse gastgevers verwennen hun gasten graag met bijzonder stevige gerechten. “Kasnocken” met de Paznauner almkaas horen net zo bij een perfecte wintervakantie als “Kaiserschmarn”. En hoe staat het met een verwarmende thee op koude dagen of een verfrissende drink op de zonneterrassen?

En natuurlijk is er gratis WIFI te krijgen in de Sunny Mountain-restaurants om na een dag intensief skien het thuisfront even de jaloersmakende foto’s te sturen 😉

Wat moet je doen?

Ben JIJ diegene die met vriend, vriendin, vader, moeder, neef, nicht opa, oma of gewoon met iemand naar keuze dit wintersportweekend gaat winnen?! Vertel ons hieronder jou motivatie en wie weet win JIJ dan deze shortski naar het mooie en sneeuw zekere Tirol in Oostenrijk. Deel en like dit bericht op Facebook.

*prijs zal kerstavond bekend worden gemaakt.
*gewonnen prijs is niet inwisselbaar
*de prijs wordt geleverd door het tourisme van Ischgl-Paznaun.
*heen en terugreis dient door de winnaar zelf verzorgd te worden.

ischgl
(Visited 1.045 times, 1 visits today)
Advertentie

44 Reactie op “WIN EEN WINTERSPORT NAAR KAPPL”

 • Luc
  15 december 2016 at 19:08

  Zal leuk zijn om samen met m’n vader een short-ski te doen!

  • Marion Jonkers
   15 december 2016 at 22:50

   Geweldig gezelligheid in de sneeuw!

  • Marion Jonkers
   15 december 2016 at 22:52

   Gezelligheid in de sneeuw. Geweldig!

 • Patrick
  15 december 2016 at 19:16

  Tripje samen met mijn vrouw. Zit al een tijdje in de pen, maar komt er niet van. Kan dus nu dé reden zijn om oma op eerste Kerstdag te vragen of ze enkele dagen op onze zoon wil passen. Want we gaan deze keer met z’n tweetjes skiën. Super prijs.

 • Jouke Bouma
  15 december 2016 at 19:21

  Ik wil mijn vriendinnetje leren snowboarden, daar zijn de pistes van Kappl zeer geschikt voor! En aan t einde van de dag een lekker borreltje toe.

 • John
  15 december 2016 at 20:07

  Samen met mijn kersverse vrouw staat in de planning om als huwelijksreis naar de Sella Ronda te gaan in de week na nieuwjaar. We hebben nog niets geboekt omdat we dankzij de Alpenweerman toch op het laatste moment kunnen kiezen waar we eventueel naar kunnen uitwijken indien nodig (alhoewel ik nu al vermoed dat we er gerust naartoe kunnen met de aankomende kou en het lagedrukgebiedje dat volgende week voor een “dikke” Südstau gaat zorgen 😉 ). Een afritje naar dit gebied is zo genomen, rijden we daarna gewoon door naar de Dolomieten 🙂

 • Ivo
  15 december 2016 at 20:11

  Heeerlijk een paar dagen genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid, pistes en de voorpret begint iedere ochtend met de weerberichten van Alpenweerman Johann en zijn team. Hogedrukgebied of sneeuw altijd een duidelijk en eerlijk verhaal.

 • renate
  15 december 2016 at 20:19

  Wat een leuke actie! Zelf ben ik geen wintersporter maar wij wandelen graag in WinterWonderland.
  Iedere ochtend weer een genot om de berichten van Johann, Sander, Maarten, Roy en alle andere te lezen.
  Dus bij deze maak ik er een wandeltrip van:D

  • Remco Mienis
   16 december 2016 at 07:49

   Hi Renate,
   Natuurlijk mag je er ook gewoon wandelen in de sneeuw. Je dingt nog steeds dus mee om te winnen. 😉

 • Lieke van Oosterhout-Kronenburg
  15 december 2016 at 20:42

  Vorig jaar ben ik zo hard gevallen dat ik de rest van de vakantie pijn en grote angst had met skiën. Onze volgende trip naar Ischgl staat alweer gepland voor februari maar merk dat de angst nog sterk aanwezig is! Deze korte ski trip zou serieus een geweldige gelegenheid zijn om weer rustig mijn vertrouwen terug te winnen in mijn kunnen zodat we straks in februari gewoon weer met zn allen écht kunnen genieten!

 • Rick Reparon
  15 december 2016 at 21:02

  Ik zou graag een collega meenemen op reis, zij moet nodig eens inzien waarom wintersport de meest fantastische vakantie van allemaal is en Kappl lijkt mij ideaal om haar enthousiast te maken..

 • Charis Buyle
  15 december 2016 at 21:06

  Ik ga reeds meer dan 10 jaar elke zomer naar Kappl. Ik droom ervan om eindelijk Kappl eens in de winterperiode te zien en te beleven daar ik steeds wandelvakanties gewend ben zou dit a dream comming true zijn! Kappl is mijn 2de thuis!

 • Sander Mudde
  15 december 2016 at 21:13

  Mijn vriendin. Zij is nog skieen aan het leren, ik ken Kappl omdat ik er geweest ben. Dit is een mooi compact gebied om het haar verder te leren en mooie tochten te gaan maken in de toekomst.

 • Wim Ijpelaar
  15 december 2016 at 21:14

  Zou mooi zijn om de nieuwe knie van mijn vrouw te testen

 • Bart van der Meer
  15 december 2016 at 21:39

  1 keer paar jaar mag dochterlief van 9 een keertje mee met papa om te skien. Kappl zou wel heel fantastisch zijn.

 • Ilona van Leuveren
  15 december 2016 at 22:02

  Uiteraard met mijn lief en beste vriend Albert van Leuveren! Vaak in Gaschurn geweest. Kappl ligt niet ver uit de richting… ben nieuwsgierig hoe het daar is!

 • Nicole Bloks
  15 december 2016 at 22:32

  Samen met mijn dochter ff lekker genieten in de wondere witte wereld van het schitterende tyrol.

 • Anna
  15 december 2016 at 22:32

  Mijn motivatie is dat mijn vriend en ik dit jaar niet kunnen, we vorig ook niet konden en we beide heel graag zouden willen.

 • Dennis Brinkhuis
  15 december 2016 at 22:32

  Ach Kappl ooit onze eerste wintersport vakantie,.die diasbahn, het skipaskaartje aan je rits van je jas vastgemaakt met zo’n oprol systeem waardoor tijdens het skiën het kaartje lekker onhandig in je gezicht wapperde.Ja oude liefde roest niet. Dat zou toch fantastisch zijn dat ik juist dáár nog met mijn dochterlief van 7 een paar daagjes mag gaan skiën. TOP!

 • Rody scheepens
  15 december 2016 at 22:44

  Zou super zijn om samen met mijn vriendin nog eens naar het gezellige Kappl terug te kunnen gaan! Hebben daar enorm gegoten van het rustige en mooie skigebied waar we elkaar hebben hervonden.

 • Christine Groenen
  15 december 2016 at 23:11

  Als tweeëntwintigjarige jonge blom leren skiën in Kappl. Na veel bloed, zweet en tranen, de passie voor het skiën gekregen. Destijds weinig van de omgeving gezien 😉 hopelijk mag ik dat 15 jaar later nog eens opnieuw beleven…..

 • Guus van Uittert
  15 december 2016 at 23:16

  Ik zou heeeel graag met mijn vader gaan skiën. Door nieuwe heup(en) hebben we de afgelopen jaren niet kunnen gaan. Nu is hij eindelijk hersteld en zouden we het helemaal geweldig vinden om deze vakantie te winnen en weer als vanouds een keer op wintersport te gaan!

 • Chantalle van Hoof - van Dongen
  16 december 2016 at 00:53

  Er gaat niets boven wintersport! Ik zou dit graag delen met mijn Bart! ❤

 • Maureen
  16 december 2016 at 02:59

  Ik hou van de bergen , de sneeuw , en de Oostenrijkse gemütlichkeit . Dit komende seizoen zal ik er naar alle waarschijnlijkheid niet van mogen genieten en ik heb nu al heimwee 😓 Wat zouden jullie me blij maken met 2 dagen dar heim 🌨⛄️❄️🍺

 • Wintersporter
  16 december 2016 at 07:56

  Tsja,voor mijn man en onze bijna 10 jarige zoon! Waarom, kan een hele waslijst opnoemen maar dat ga ik niet doen! Ze verdienen het gewoon deze beide toppers ☃️ Hoe graag ik zelf ook zou gaan, deze trip gun ik hun!!!!

 • Bert Bovens
  16 december 2016 at 11:09

  Hoi, ik zelf geef helemaal niet om Skieen (vind het echt saai om te doen), maar mijn vriend Eric Hulst we, die praat over niets anders..als jullie hem deze reis laten winnen..dan ben ik blij..blij voor jullie, blij voor Eric Hulst , en blij voor de mensheid

 • Michelle
  16 december 2016 at 11:43

  Ik zou deze reis graag winnen voor mijn vader en moeder! Zij verdienen het om er een paar dagen tussen uit te gaan, naar hun geliefde land Oostenrijk! Ze houden van sneeuw, Oostenrijk, Tirol en het hele land! Na een jaar hard werken op het werk en school vind ik dat ze dit verdienen!

 • Tjeerd siersma
  16 december 2016 at 14:30

  Samen met mijn meissie op shortski break naar ik denk wel een van de mooiste gebieden.

 • Marianne van Oosterhout
  16 december 2016 at 17:28

  Ik zou graag met Eric weer een keertje in Kappl willen skiën. Het is zeker 15 jaar geleden dat we er 1 dag geskied hebben!⛷😊

 • Marthijn
  16 december 2016 at 20:50

  Ik zou graag mijn zoontje van 2 de mooie witte bergen willen laten zien om samen als gezin te genieten van het mooie Oostenrijk.

 • Heidi Van Deuren
  16 december 2016 at 21:07

  Graag zou ik samen met mjjn tweelingzus gaan skiën. Alleen is dit financieel voor mij niet haalbaar. Dus zou ik graag deze reis winnen.

 • Dicky
  16 december 2016 at 23:18

  Graag zou ik mijn vriend Jeff willen meenemen als ik deze super prijs zou winnen. Om beter te kunnen skiën les ik regelmatig op een rollerbaan.
  Wat zou het toch tof zijn als ik Jeff nou eens voorbij ski met een mooie snelheid en hij mij niet bij kan houden. Ik zie het al helemaal voor me en ik denk dat Kappl daar prima geschikt voor is. Hihi

 • Kelly Romijn
  17 december 2016 at 08:20

  Super leuk! In Kappl ben ik 15 jaar geleden mijn ski avontuur begonnen! En sindsdien #VERSLAAFD! Lijkt me heel leuk om eens naar terug te gaan!

 • Ronald
  17 december 2016 at 15:06

  Ik had me er al helemaal bij neergelegd (weliswaar chagerijnig) dat skien er dit seizoen financieel niet in zit. Maar nu deze kans om toch weer samen met m’n lief Kaiserschmarn te eten op de piste zich aanbiedt, kan ik toch weer helemaal blij worden :).

 • Mirjam
  18 december 2016 at 15:51

  Heerlijk wintersport. Gezelligheid en sportiviteit op de ski’s. Gezelligheid wordt gebracht op de piste’s met al die gezellige hutjes waar we kunnen eten en drinken. Even en uitrusten en weer verder gaan. Sportiviteit op de ski’s en naar we hopen op de prachtige witte pistes.
  en dan ook nog eens verwend worden met 2 nachten in een 4 sterren hotel met half pension, e2 skipassen voor het gebied van KappI.
  Ik ben er KLAAR voor.

 • Bennie kooistra
  19 december 2016 at 10:04

  Te laat begonnen met de wintersport, dus loop heel wat jaren achter. Om al die schade in te halen moet ik zo vaak mogelijk op vakantie, deze reis zou dus zeer van pas komen..😉

 • Harm
  19 december 2016 at 12:29

  Als fervent Frankrijk-ganger heb ik natuurlijk veel goede verhalen over Oostenrijk gehoord. Ik ben er echter nog nooit op wintersport geweest en dat zou middels dit mooie tripje kunnen veranderen. Maak mij blij! 🙂

 • Thijs
  19 december 2016 at 19:55

  Hallo Remco, mijn lieve vriendin Elsemiek is de laatste tijd op zoek naar zichzelf, haar toekomst en haar doelen. Het is een lastige fase in haar leven en het gaat gepaard met veel moeilijke momenten en keuzes. Ik weet dat ze echt compleet wég is van wintersporten en skivakanties, ze heeft het er werkelijk altijd over. Deze trip naar Kappl zou haar écht eruit helpen om zo de afgelopen maanden even te doen vergeten! Ik zou het fantastisch vinden om haar dit cadeau te mogen doen. Groetjes, Thijs 🙂

 • Francine van Strien
  20 december 2016 at 01:58

  Beste, ik kom al een tijdje in Kappl voor mijn wintersport. Ik veftel er veel over nu zou ik het super vinden om met m’n beste vriendin zora te gaan. Om haar te laten zien waar ik het altijd over vertel, helaas heeft zij hier geen geld voor. Dit zou een mooi verjaardagscadeau zijn voor m’n vriendin. Groetjes Francine van Strien

 • Pauline
  20 december 2016 at 07:26

  Kappl is een fantastisch knus skidorp.
  Ik zou daar heerlijk met m’n schatje tot rust willen komen door sneeuwpret met z’n tweeën te willen beleven, wandelen stoeien in de sneeuw en tegek snowboarden!

  Ik ga duimen voor deze prijs, hopelijk mag ik mijn liefste na onze moeilijke periode verrassen met deze geweldige kappl reis.

  Veel liefs

 • Cornelis van Bemmel
  21 december 2016 at 10:20

  Het lijkt me erg leuk om een keer met mijn vrouw naar Oostenrijk te gaan. Vorig jaar met collega’s voor het eerst in Oostenrijk geweest, beviel erg goed. Gezellig en wat kleinschaliger dan Frankrijk.

 • Jacques Leliveld
  21 december 2016 at 14:37

  ik stuur mijn zoon en zijn vrouw om bij te komen van een HECTISCH jaar

 • Esther
  21 december 2016 at 15:21

  Ik ben nog nooit op wintersport geweest MAAR zou dit heel graag willen.

 • angelique
  21 december 2016 at 19:48

  samen met mijn zus ouderwets skieen .. deden we vroeger altijd samen maar sinds de komst van haar kinderen financieel niet haalbaar voor haar… dut zou een super mooi verjaardagskado zijn

Comments are closed.

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier