Werkwijze 2017-04-18T22:23:29+00:00

Onze werkwijze

1. ONTMOETING

Natuurlijk willen wij weten wat de wensen en behoefte zijn van onze clienten. Wij voeren een gesprek via telefoon, skype of face to face om naar deze wensen en behoefte te luisteren.

2. PLANNING

Vanuit de eerste ontmoeting maken wij een plan welke wij met u zullen bespreken. Er kan nog flink worden geschaafd aan het plan. Wij komen met suggesties en aanbevelingen.

3. ONTWERPEN

Onze meteorologen gaan aan de slag om een training/cursus in elkaar te zetten specifiek voor uw doelgroep. Naar wens passen wij nog dingen aan en zullen contact houden over de inhoud.

4. CONCEPT

Nadat wij de cursus/training tot in de puntjes hebben uitgewerkt zullen wij dit aan u voorleggen. Natuurlijk wordt hier ook rekening gehouden met locatie, tijden, lunch en een versnapering.

5. HET RESULTAAT

De dag of het dagdeel is aangebroken. Onze meteorologen hebben zich uitstekend voorbereid en zijn op de locatie aanwezig om de training/cursus te geven. Een kwalitatief hoogstaand product zal het resultaat zijn. Uw publiek is meer dan tevreden.

Wij zijn uitstekend geholpen door de zeer bekwame mensen van Alpenweerman. Een gedegen training heeft onze mensen weer op scherp gezet en vele dingen bijgeleerd.

Dhr, de Vries

Onze verenging heeft Alpenweerman in de arm genomen om onze leden kennis te laten maken met wolken lezen. De leden hebben een zeer interessante lezing gekregen door de heren van Alpenweerman. Prima geregeld in begrijpbare taal.

Jose van Wonderen
Neem nu contact met ons op

Ook een training of cursus op locatie?

In het binnenland maar ook in het buitenland en zelfs in de bergen?Onze meteorologen staan voor u klaar om voor uw bedrijf, vereniging of organisatie een training te geven over alles wat met het weer te maken heeft.

Neem nu contact met ons op