Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: Vandaag kunnen we, met uitzondering van het zuidoosten, onder invloed van zwakke hogedruk nogmaals genieten van rustig en warm voorjaarsweer. In het weekend wordt met een zuidwestelijke hoogtestroming nog steeds zachte maar ook vochtigere lucht aangevoerd. Met aanvang van de nieuwe week wordt het onbestendiger en een stuk koeler.

Foto frontpage: Chamonix (via Twitter)

Gisteren was het geheel volgens verwachting in het overgrote deel van de Alpen weer een warme voorjaarsdag en opnieuw zagen we temperaturen die tot boven de 20 graden opliepen. Zo warm als de afgelopen dagen werd het niet meer en ook het zuiden moest een aantal graden inboeten qua temperaturen. De hoogste middagtemperaturen werden dit keer gemeld in Wallis waar Sierre (546m) 24.8° bereikte. In Oostenrijk ging Andau met 23.2° met de winst er van door.

[/fusion_builder_container]

(Visited 403 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer