Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Een portie zeer warme lucht wordt momenteel vanaf het zuiden naar het noorden getransporteerd en zal morgen vrijdag en deels ook nog zaterdag in de Benelux en Nederland voor zeer hoge temperaturen gaan zorgen. Lokaal worden er in de Benelux tropische waardes gehaald (30 -32 graden).

De thermische uitspatting is echter van korte duur en een koufront behorende bij een depressie boven Engeland gaat in de loop van vrijdagnacht en zaterdag voor een markante afkoeling zorgen. Het verdrijven van de zeer warme lucht kan mogelijk gepaard gaan met pittige regen en onweersbuien die in de loop van de vrijdag middag -avond tot ontwikkeling komen. Zondag gaan we in het Autotron te Rosmalen de voorbereidingen (installatie) voor de Meteo Point /weerstation treffen en na verwachting zullen we dan met een heel stuk koeler (en aangenamer) weer te maken gaan krijgen. Met een noordenwind wordt het dan hooguit nog een graad of 18 a 19. Naast overtrekkende wolkenvelden zal de zon echter ook ruimschoots aanwezig zijn.

[/fusion_builder_container]

(Visited 557 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer