Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Een warmtefront met sneeuw trekt over de Alpen.  Johann bericht vanaf locatie Rosswald (1800m) in Oberwallis met een korte vooruitblik op de komende dagen.

Tijd opname 16h00, matige sneeuwval, -6.2 graden

Actueel om 18h00 matige sneeuwval.

De nieuwste GFS operationele modeluitdraai die net binnen is (GFS12) berekent nu ook voor de zuidkant meer sneeuw dan vanmorgen. (meer Südstau component) Vooral de westelijke en zuidelijke Alpen mogen tot het einde van de week rekenen op 100 tot 150cm Neuschnee, lokaal ook nog meer!

[/fusion_builder_container]

(Visited 449 times, 1 visits today)

één reactie op “Warmtefront sneeuwval – Video update Johann”

  • Frank
    5 februari 2016 at 02:44

    Mooi zo een avondupdate, live uit de Alpen.
    Thanks Johann. Jullie site wordt een dagelijkse routine ondertussen.
    Hopelijk de volgende dagen een pak sneeuw voor jou, kan lukken met de voorspelde sudstau.

Comments are closed.

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer