Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Een warmtefront met sneeuw trekt over de Alpen.  Johann bericht vanaf locatie Rosswald (1800m) in Oberwallis met een korte vooruitblik op de komende dagen.

Tijd opname 16h00, matige sneeuwval, -6.2 graden

Actueel om 18h00 matige sneeuwval.

De nieuwste GFS operationele modeluitdraai die net binnen is (GFS12) berekent nu ook voor de zuidkant meer sneeuw dan vanmorgen. (meer Südstau component) Vooral de westelijke en zuidelijke Alpen mogen tot het einde van de week rekenen op 100 tot 150cm Neuschnee, lokaal ook nog meer!

[/fusion_builder_container]

(Visited 445 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

één reactie op “Warmtefront sneeuwval – Video update Johann”

  • Frank
    5 februari 2016 at 02:44

    Mooi zo een avondupdate, live uit de Alpen.
    Thanks Johann. Jullie site wordt een dagelijkse routine ondertussen.
    Hopelijk de volgende dagen een pak sneeuw voor jou, kan lukken met de voorspelde sudstau.

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer