Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: achter een zwak koufront komen we weer onder invloed van zwakke hogedruk invloed. In de loop van de zondag draait de hoogtestroming weer meer naar het zuidwesten en wordt warmere maar ook weer wat vochtigere lucht aangevoerd. In de loop van de week volgt de overgang naar (zeer) warm zomerweer!

Afgelopen nacht trok een zwak koufront van noordwest naar zuidoost over de Alpen en met name op het front ontstonden enkele regen en onweersbuien. Veel stelde het allemaal niet voor en inmiddels is met een naar west tot noordwest gedraaide wind weer wat drogere lucht binnen gestroomd. Op veel plaatsen start de dag dan ook weer met zon. Wat meer bewolking en uitgebreide wolkenvelden met vooral naar het oosten toe nog een druk regen bevinden zich nog in het Alpenvoorland en aan de noordkant, het zuidoosten heeft nog last van restbewolking van het koufront.

[/fusion_builder_container]

(Visited 783 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer