Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Woensdag 22 juni. De dag van de begroeting van de ‘echte’ zomer. Sinds lange tijd weer een dag met volop zon. Deze scheen die dag krachtig op de ondergelopen wegen naast de rivier de Limmat nabij Zürich. De verregende start van de zomer had zijn sporen nog duidelijk nagelaten.

Deze aankondiging van de zomer kwam precies op tijd, met een meerdaagse wandeling in de Alpen in het verschiet! Gelukkig bleef de warmte wat langer hangen dan in Nederland, waar zware onweersbuien al snel een einde maakten aan de zomerse taferelen. Het plan: drie dagen wandelen langs de zuidkant van de Thunersee richting Interlaken en vervolgens via Lauterbrunnen richting Grindelwald. Dwars door het Berner Oberland richting de hoofdkam van de Alpen. Werd het bijna tropische weer een spelmaker of een spelbreker?

Dag 1 – Stralen en bijna gebraden worden

De eerste etappe ging van Thun richting Spiez, aan de zuidkant van de Thunersee. Deze dag stond zoals verwacht in het teken van een strakblauwe lucht met een paar vriendelijke stapelwolkjes. Prachtig weer dus voor een wandeling, al was er toch een weerelement dat de wandeling nog vrij zwaar maakte!

[/fusion_builder_container]

(Visited 33 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer