Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Woensdag 22 juni. De dag van de begroeting van de ‘echte’ zomer. Sinds lange tijd weer een dag met volop zon. Deze scheen die dag krachtig op de ondergelopen wegen naast de rivier de Limmat nabij Zürich. De verregende start van de zomer had zijn sporen nog duidelijk nagelaten.

Deze aankondiging van de zomer kwam precies op tijd, met een meerdaagse wandeling in de Alpen in het verschiet! Gelukkig bleef de warmte wat langer hangen dan in Nederland, waar zware onweersbuien al snel een einde maakten aan de zomerse taferelen. Het plan: drie dagen wandelen langs de zuidkant van de Thunersee richting Interlaken en vervolgens via Lauterbrunnen richting Grindelwald. Dwars door het Berner Oberland richting de hoofdkam van de Alpen. Werd het bijna tropische weer een spelmaker of een spelbreker?

Dag 1 – Stralen en bijna gebraden worden

De eerste etappe ging van Thun richting Spiez, aan de zuidkant van de Thunersee. Deze dag stond zoals verwacht in het teken van een strakblauwe lucht met een paar vriendelijke stapelwolkjes. Prachtig weer dus voor een wandeling, al was er toch een weerelement dat de wandeling nog vrij zwaar maakte!

[/fusion_builder_container]

(Visited 42 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer