Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: De invloed van het Azorenhoog neemt tijdens de Pinksterdagen nog wat verder toe. Maandag nadert echter alweer een volgend (kou)front met vochtigere en onstabiele lucht. Woensdag neemt vanuit het westen de hogedruk invloed weer toe.

Pinksterzondag start in een groot deel van de Alpen met veel zon en blauwe luchten. De oostelijke Alpen hebben ook vandaag weer last van het hoogtelaag boven de  Adriatische Zee. Weliswaar vult het  langzaam verder op maar aan zijn noordflank stroomt nog steeds vochtige lucht over de oostelijke Alpen uit en vooral de noordkant heeft te maken met wolken en regen(buien). Verder is het ook hier opgeklaard en deels ook zonnig waarbij de meeste zonneuren aan de zuidkant gemaakt zullen worden.

[/fusion_builder_container]

(Visited 432 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer