Op 2 december 2022 opent de kerstmarkt in St. Ulrich in het Grödnertal/Val Gardena. Voel de kerstsfeer, wees verwonderd en droom. Jong en oud houden van de kerstmagie in het besneeuwde bergdorp. Slenteren langs de rustieke hutten, de vele streekproducten ontdekken, cadeautjes kiezen, genieten van kerstkoekjes, punch en warme chocolademelk. 

Wanneer lokale muziekgroepen de kerstmarkt onderdompelen in adventsklanken, dan stralen de ogen van de kinderen. Tot 8 januari 2023 wordt iedereen uitgenodigd om de kerstmarkt van St. Ulrich mee te maken. Het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in St. Ulrich verandert tijdens de advent ook in een schitterend kerstwonderland. 

Beste familiehotel ter wereld

Sedert 2013 heeft TripAdvisor het superior viersterrenhotel meermaals uitgeroepen tot beste familiehotel ter wereld. Hier in het Unesco Wereldnatuurerfgoed Dolomieten breng je met je lieverds onvergetelijke qualitytime door. Zowel indoor als outdoor vinden kinderen een waar paradijs voor spel en plezier. Een gemotiveerd en professioneel team ontfermt zich van ’s morgens tot ’s avonds over de geliefde kroost. Op die manier hebben ouders tijd voor ontspanning, voor uitgebreide wellness, voor fitness en uitstapjes naar de bergen. 

Skiën ook met de kleintjes, op sneeuwschoenen door ongerepte landschappen trekken, winterwandelen en sleeën – het Cavallino Bianco maakt dit alles mogelijk voor het hele gezin. De kinderen willen het liefst helemaal niet meer weg uit de reusachtige Cavallino-waterwereld met drievoudige waterglijbaan. 

Vier zwembaden en twee grote buitenbaden met uitzicht op de Dolomieten nodigen het hele gezin uit voor “Splish Splash”. Het Leading Family Hotel verwent volwassenen, kleine prinsen en prinsessen met wellnessbehandelingen. Van vroeg tot laat wordt er heerlijk gekookt. En het gerucht gaat dat de Kerstman elk jaar langskomt in het Cavallino Bianco.

Het Cavallino Bianco is een gevestigd premium hotelmerk in Italië. De filosofie “It´s family time…live it now”® is gebaseerd op een doordacht holistisch vakantieconcept voor het hele gezin. Hier in het Unesco-wereldnatuurerfgoed Dolomieten breng je met je lieverds onvergetelijke qualitytime door. Zowel indoor als outdoor vinden kinderen een waar paradijs voor spel en plezier. Een gemotiveerd en professioneel teamontfermt zich van ’s morgens tot ’s avonds over de geliefde kroost. Op die manier vinden ouders tijd voor ontspanning, voor uitgebreide wellness, voor fitness en uitstapjes naar de bergen.

Via Rezia 22, 39046 St. Ulrich, Italië | 0039 (0) 471 783333 | info@cavallino-bianco.com | www.cavallino-bianco.com

(Visited 181 times, 1 visits today)