Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Algemeen: aan de zuidflank van een krachtig hoog met kern boven Schotland stroomt met een noordoostelijke stroming wat koelere en drogere lucht over de Alpen uit. De aanwezige warm-vochtige lucht wordt tijdelijk naar het zuiden toe verdrongen. Na woensdag zal de warmere en vochtiger lucht opnieuw naar het noorden toe gaan oprukken waarbij de onweerskansen weer toenemen.

In de westelijke Alpen begin de dag zonnig maar door de dagelijkse gang krijgen we al snel weer te maken met stapelwolken die aan de zuidkant al vrij snel het buienstadium zullen bereiken. In de namiddag breiden de buien zich verder naar het noorden toe uit. In Ticino is het in de ochtend al bedekt en regenachtig in in de loop van de dag intensiveert de neerslag zich verder. Lokaal moet er met veel neerslag rekening worden gehouden. In het noorden in de koelere en droger lucht zullen de neerslaghoeveelheden bescheidener uitpakken.

[/fusion_builder_container]

(Visited 440 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer