Ver weg van het massatoerisme en de drukte, midden in de natuur, brengen gezinnen heerlijk ontspannen vakantiedagen door in Gorfion Familiehotel in Liechtenstein. Het vrijetijdsaanbod voor de kinderen is veelzijdig en dankzij de ruime openingstijden van de kinderopvang hebben de ouders ook nog eens voldoende tijd voor zichzelf. Gorfion Familotel Liechtenstein kreeg van hotelleriesuisse de onderscheiding “top-gezinshotel”. In 2022 ontving het bovendien de Holiday Check Award. De zomer van 2022 kondigt nieuwe hoogtepunten aan: van zwemlessen voor kinderen tot een gezinsontbijt hoog in de bergen.  

Leren zwemmen tijdens de vakantie

Leren zwemmen is niet alleen leuk, het betekent vooral ook extra veiligheid voor de jongste kinderen. Geen ontspannender manier om te leren zwemmen dan tijdens de vakantie. Samen met andere kinderen en in een leuk zwembad in het hotel. Opgeleide en gecertificeerde zweminstructeurs en -instructrices geven in hotel Gorfion zwemles aan beginnende en iets gevorderde zwemmertjes vanaf vier jaar. Baby’s vanaf drie maanden worden tijdens het babyzwemmen op een zachte manier vertrouwd gemaakt met het element water.  

Gelukkig in de natuur

Vrolijke kinderstemmen, gezellige familiemomenten en een ontspannende time-out voor de ouders. Daar gaat het om, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, in Gorfion Familotel Liechtenstein. In het bergdorp Malbun in het Vorstendom Liechtenstein speelt de natuur de hoofdrol tijdens de vakantie.

Ouders en kinderen vergeten het leven van alledag terwijl ze een dam bouwen, met hun voeten door het koele water ploeteren en heerlijke worstjes bakken boven het kampvuur. Geniet als ze met lama’s door de weiden trekken, fluiten met marmotten en bij de valkenier arenden, valken en oehoes observeren. Het zijn de schijnbaar eenvoudige dingen die in het alpiene decor een bijzondere dimensie krijgen. De natuur met een wandel- en fietsgebied ligt vlak voor de deur van het hotel.

Nieuw in het vakantieprogramma van hotel Gorfion is een ontbijt voor het hele gezin op het Sareisjoch. De stoeltjeslift brengt je comfortabel naar een hoogte van 2000 meter. Genietend van een indrukwekkend bergpanorama en de frisse berglucht worden jong en oud door het bergrestaurant verwend met lekkernijen. Op de “piratendag” van hotel Gorfion brengen gezinnen een onvergetelijke familiedag door aan het lagergelegen meer Gänglesee. De kinderbegeleiding van het hotel zorgt voor veel pret en avontuur in een uniek natuurdecor.    

De Happy-Club

De Happy-Club is de plek om samen te spelen, te dansen en je uit te leven, te knutselen en te koken. De indoorboomhut is ideaal om je te verstoppen en daarna van de leuke glijbaan naar beneden te suizen. De klimmuur in het hotel is dan weer het oefenterrein van onze jonge klimkampioenen. Elke dag van 9 tot 20.30 uur staan onze opgewekte kinderverzorg(st)ers klaar met leuke activiteiten voor de gezworen vakantiekameraadjes.

Als je wandelt en de natuur verkent, speelt en danst, wil je af en toe ook eens lekker luieren en relaxen. In het zwembad van het hotel worden je kids de echte waternimfen van Malbun. De allerkleinsten spetteren in het heerlijk warme water van het kinderplonsbad

Qualitytime voor het hele gezin

Voor de volwassenen is er het saunalandschap: een zone om te wellnessen, van totale rust te genieten en alles los te laten. Onze eigen masseur in het hotel is expert op het gebied van klassieke massages, voetreflexzonemassages, lomi lomi nui, zwangerschaps- en kindermassages. De sportievelingen vinden op slechts twee minuten lopen van het hotel een fitnessruimtewaar ze gratis gebruik van kunnen maken. Indoor of outdoor: het gevarieerde activiteitenprogramma van het hotel biedt de hele week lang vakantiepret.

En hoe leuk is het om samen met je lieverds aan tafel te zitten en je te laten verwennen? Fijnproevers waarderen de gastronomische keuken met gerechten op sterrenniveau: van het ontbijtbuffet en de snacks in de middag tot het vijfgangenmenu ’s avonds. Aan het kinderbuffet mogen de kids zelf uitzoeken wat ze lekker vinden: verse, huisgemaakte hamburgers, lekkere pasta’s en nog veel meer dat kleine lekkerbekken doet watertanden. Wil of moet je rekening houden met bijzondere voedingsvoorschriften? Laat het even weten aan het keukenteam, zodat je ook op culinair gebied van een zorgeloze vakantie geniet.  

Gorfion Familotel Liechtenstein |  Stubistraße 8, 9497 Triesenberg, Liechtenstein |  +423 2659022  |  info@gorfion.li  |  www.gorfion.li

(Visited 401 times, 1 visits today)