Na een paar dagen bewolking en slecht zicht waren de vooruitzichten voor vandaag goed. Blauwe lucht, een zonnetje en temperaturen die niet te hoog zouden zijn. De dag begon bij ons in Lofer goed. Vanochtend om 6 uur geen wolkje aan de heldere hemel. Temperaturen in het dal net onder het vriespunt en in het skigebied toch weer een dikke 7 graden onder nul. Vroeg de skikleren aan en om half negen met de eerste lift omhoog. De onbewolkte pret duurde echter niet lang, na een uurtje kwamen de eerste wolken binnendrijven en heel snel daarna was het gebeurd met de zon.

Een ‘probleem’ waar we vooral in het noordelijke deel van het salzburgerland mee te kampen hadden vandaag. Gelukkig was het in het grootste deel van het Salzburgerland prachtig weer en wist de zon goed stand te houden en zullen velen genoten hebben van de voorjaarszon! Pas in de middag is het weer bij ons iets verbeterd. Een waterige zonnetje probeerde zich staande te houden maar echt buiten zitten in de zon,….. nee vandaag even niet. Daarvoor was het toch net iets te koud en had de zon te weinig kracht. De pistes lagen er natuurlijk wel perfect bij, na een koude nacht en een zon die zich maar net staande heeft weten te houden vanmiddag. Temperaturen in het skigebied dan ook de hele dag onder het vriespunt.

Grüsse aus Lofer – Rob

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Zo mooi was het vanochtend vroeg!

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] en zo zag het er bij ons een uurtje later uit,……

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Innsbruck en NKBV zijn partners van Alpenweerman.

Vorig artikelSurviking Blefjell (Noorwegen)
Volgend artikelInzettende Südstau, noorden Föhn
Woont in het Duits-talige Oberwallis in Zwitserland. Gefascineerd door het weer en met name het winterweer.

4 REACTIES

  1. Heerlijk zeg om iedere dag te kunnen genieten van de sneeuw en het landschap.
    Leuk je berichten en verhalen hier te lezen. Je hebt er een fan bij 😀

Comments are closed.