Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Algemeen: Een tussenhoog breidt zijn invloed verder over de Alpen uit en met westelijke winden wordt drogere en weer wat zachtere lucht aangevoerd. Met het wegtrekken van het het hoog volgt vanaf vrijdag weer vochtigere lucht vanaf de Atlantische Oceaan. Begin volgende week onder invloed van een volgend hoog weer veel zon en oplopende temperaturen.

Gisteren trok het koufront met regen en onweersbuien over de oostelijke Alpen en lokaal viel er mede door de soms pittige buien nog behoorlijk wat hemelwater (35mm). De westelijke Alpen kwamen al vrij snel achter het front in de koelere en vooral ook drogere lucht terecht. Hier klaarde het mooi op en afgezien van wat wolken boven de bergen was het meest zonnig. Met de zon kon de temperatuur lokaal nog tot 20 a 25 graden oplopen. In het oosten was het mede door het overtrekkende koufront met bewolking en neerslag een stuk koeler.

[/fusion_builder_container]

(Visited 426 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer