Valluga is de naam van de hoogste bergtop in het Arlberggebied. VALLUGA Hotel is een bijzonder charmant hotel in het centrum van St. Anton am Arlberg. Je vindt er een unieke combinatie van Tiroolse charme en modern Scandinavisch design. Klein maar fijn: 12 suites, 14 tweepersoonskamers en één eenpersoonskamer werden met veel liefde ingericht.

Een exclusieve spa die bijna privé is zorgt bovendien voor ontspannende uren. De uitnodigende en ruime lounge en cocktailbar zijn als een huiskamer voor gezellige, ontspannende momenten. In de zomer is hotel VALLUGA de ontmoetingsplaats voor wie houdt van wandelingen of trektochten, voor bergbeklimmers en mountainbikers. Je geniet er van alpiene natuurbelevenissen die nergens zo mooi zijn als in het Arlberggebied.

Ontelbare routes

De zomer is op de Arlberg de tijd van de bergsporten. Natuurliefhebbers vinden er ontelbare routes, van makkelijke wandelingen tot hoogalpiene trektochten. 300 kilometer gemarkeerde wandelpaden, onderscheiden met het Tiroolse wandelkeurmerk, leiden stap voor stap naar de unieke bergwereld. Op de mountainbikers en e‑bikers wachten meer dan 350 kilometer tochtvarianten. Grote en kleine bergontdekkers trekken naar de avonturenvallei van Verwell met het verhalenpad, naar het hoge en lage touwenparcours, ze bewonderen de hangbrug over de donderende Rosanna en nog veel meer. 

Met de St. Anton Summer Card Basic beleef je de zomer van dichtbij, met gratis entrees en vele extra services (van 16 juni tot 3 oktober 2023).

Met de kabelbanen en liften van de Arlberger Bergbahnenraak je sneller naar de top. De gondels brengen je comfortabel op de Rendl, Gampen, Kapall, Galzig en de 2811 meter hoge Valluga. Professionele outdooraanbieders bezorgen je met rafting-, kajak- en canyoningtochten of paragliding en avontuurlijke wandelingen een onvergetelijke adrenalinekick. De via ferrata’s in de omgeving van St. Anton am Arlberg genieten internationale bekendheid. Golfers die wel van een uitdaging houden, genieten van hun spel in dit bergachtige landschap.

Het kleine, fijne VALLUGA Hotel is een uitnodigende uitvalsbasis voor bergvrienden. Bij de voordeur vertrekken avontuurlijke mensen voor hun trek- of fietstocht. Een veelzijdig aanbod van massages en cosmeticabehandelingen verwent de gasten van top tot teen. Exclusieve sauna’s, een modern binnenzwembad, een ontspanningsruimte met waterbedden en een perfect uitgeruste fitnessruimte maken het wellnessaanbod compleet.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.vallugahotel.at

(Visited 133 times, 1 visits today)