Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Wat een winter, het ene moment föhn en voorjaarsachtige temperaturen het andere moment dikke sneeuwval! Het afgelopen weekend was het in het Salzburgerland met föhn wederom warm. Met 15.1 graden was Lofer het warmste plekje van het Salzburgerland. In de loop van de zaterdagavond ging de föhn er geheel volgens verwachting uit en maakte deze plaats voor regen die in de nacht is overgegaan in sneeuw. Zondag en gisteren waren dan dagen dat het af en toe wat sneeuwde, er af en toe een zonnevenstertje was en de temperatuur in de skigebieden niet boven het vriespunt uitkwam.

[/fusion_builder_container]

(Visited 259 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

4 Reactie op “Let it Snow! update uit het Salzburgerland”

 • karin rikhof
  8 maart 2016 at 16:44

  Hallo Rob,
  En voor volgende week? De voorspellingen van de verschillende weerapps geven elk andere dingen aan en wisselen erg. Wat ik vanmiddag voorbij zag komen, maakt me weer wat blijer…. gisteren was ik in mineur. Hoe dichterbij hoe meer het klopt, hoop ik dan maar.
  Groeten, Karin

  • Rob Schellevis
   9 maart 2016 at 16:00

   Hi Karin, zaterdag, zondag en maandag bewolking en mogelijk nog wat neerslag daarna lijken we mooie dagen tegemoet te gaan! Vrijdag meer daar over in mijn volgende update! Gruß aus Lofer

 • Han
  9 maart 2016 at 20:11

  Hallo Rob,
  Na let it snow nu graag let the sun shine.
  De weersvoorspellingen voor volgende week zijn nogal wispelturig. Ik hoop dat jij vrijdag wat meer zekerheid kunt geven.
  Lofer heeft voorafgaand aan de “karwoche” natuurlijk eerst nog de “BB Woche ” voor de boeg. Deze groep zuiderburen zijn echte doorzetters en wens je natuurlijk richtiges “kaiserwetter” toe. (hebben wij het ook 🙂 )
  Gr. Han

  • Rob Schellevis
   10 maart 2016 at 08:28

   Griaß di Han,
   Gisteren en vandaag veel zonuren in de regio, na de nodige nieuwe sneeuw dus genieten op de pistes. Morgen zal het dan weer voor een paar dagen afgelopen zijn met de pret. Bewolking zal dan in ieder geval tot en met zondag overheersen en dan beginnen de lokale stations uiteen te lopen met de voorspellingen. Die variëren van maandag weer zon en ook de verdere week mooi weer tot mogelijk nog sneeuwval rond dinsdag en pas daarna weer mogelijkheden voor de zon. Maar kijken of er morgen meer duidelijkheid en eensgezindheid is! Uiteraard ga ik ook voor de optie ‘Kaiserwetter’ daar hebben we er nog te weinig van gehad dit jaar 😉

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer