Mijn laatste update is alweer van 25 mei jl. Veel te lang heb ik niets van me laten horen, maar wel heel veel gedaan in die tijd. Zoals ik al eerder schreef moest bij ons huis een terras opnieuw gestraat worden. Daarna heb ik nog een terras van natuursteen gelegd (een nieuwe vuurplaats voor de mooie zomeravonden) om vervolgens ook nog een nieuw houten terras te maken. Morgen nog even het gras opnieuw inzaaien en dan zitten mijn klussen er op voor dit moment,….. nou ja nog een paar kleine dingetjes dan,……! Tijdens de werkzaamheden de afgelopen maanden heb ik werkelijk alle soorten weer mogen beleven,…. van heel koud tot heel warm en met de regelmaat van de klok een buitje! Ondanks dat het niet altijd mee zat met het weer zijn er vanaf begin april tot nu voldoende mooie dagen in het Salzburgerland geweest waarbij het echt genieten was om buiten te werken.

Inmiddels begint het langzaam aan weer drukker te worden met gasten in Lofer en dus ook bij ons. Met de komst van de gasten krijg ik weer meer tijd om de bergen in te trekken. Alleen, met mijn vrouw, met mijn honden of met onze gasten,….. nieuwe routes, nieuwe uitzichtpunten, nieuwe uitdagingen en nieuwe mensen leren kennen,…. kortom ik heb zin in het zomerseizoen 2015! Gedurende het zomerseizoen natuurlijk frequent een update van het weer in het Salzburgerland. Daarover gesproken,…….

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Ook op de Kitzsteinhorn in Kaprun vandaag zomers weer!De mei maand liet voor wat betreft het weer enigzins te wensen over in het Salzburgerland, te koud, te nat en te weinig zon om het maar even kort samen te vatten. Juni lijkt dit goed te gaan maken,….. Vandaag temperaturen rond de 30 graden in het Salzburgerland met veel zon. Boven de bergen kunnen zich hier en daar stapelwolken vormen en ook moet er rekening mee gehouden worden dat er tegen de avond en in de nacht wat onweer en regen kan voorkomen. Morgen wederom veel zon en ook dan temperaturen rond de 30 graden. Dit weerbeeld zullen we ook zaterdag en zondag te zien krijgen waarbij de temperatuur op zondag iets minder hoog zal uitpakken en de bewolking zal toenemen. Voor de vele mensen die op dit moment vanwege Fronleichnam (RK feestdag – sacramentsdag) een lang weekend doorbrengen in Oostenrijk prima vooruitzichten natuurlijk! Gruß aus Lofer.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


KLIK HIERBOVEN VOOR MEER INFORMATIE OVER ACTIEVE REIZEN NAAR OOSTENRIJK