Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Mijn laatste update is alweer van 25 mei jl. Veel te lang heb ik niets van me laten horen, maar wel heel veel gedaan in die tijd. Zoals ik al eerder schreef moest bij ons huis een terras opnieuw gestraat worden. Daarna heb ik nog een terras van natuursteen gelegd (een nieuwe vuurplaats voor de mooie zomeravonden) om vervolgens ook nog een nieuw houten terras te maken. Morgen nog even het gras opnieuw inzaaien en dan zitten mijn klussen er op voor dit moment,….. nou ja nog een paar kleine dingetjes dan,……! Tijdens de werkzaamheden de afgelopen maanden heb ik werkelijk alle soorten weer mogen beleven,…. van heel koud tot heel warm en met de regelmaat van de klok een buitje! Ondanks dat het niet altijd mee zat met het weer zijn er vanaf begin april tot nu voldoende mooie dagen in het Salzburgerland geweest waarbij het echt genieten was om buiten te werken.

Inmiddels begint het langzaam aan weer drukker te worden met gasten in Lofer en dus ook bij ons. Met de komst van de gasten krijg ik weer meer tijd om de bergen in te trekken. Alleen, met mijn vrouw, met mijn honden of met onze gasten,….. nieuwe routes, nieuwe uitzichtpunten, nieuwe uitdagingen en nieuwe mensen leren kennen,…. kortom ik heb zin in het zomerseizoen 2015! Gedurende het zomerseizoen natuurlijk frequent een update van het weer in het Salzburgerland. Daarover gesproken,…….

[/fusion_builder_container]

(Visited 496 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer