Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

De Oostenrijkse regering heeft zaterdag een tweede lockdown aangekondigd. Deze gaat in vanaf vanaf dinsdag 3 november en geldt de hele maand november. Het idee is dat vanaf december de maatregelen weer afgebouwd kunnen worden. Hieronder een overzicht met de belangrijkste regels met betrekking tot wintersport:

De belangrijkste nieuwe regels lockdown Oostenrijk:

 • Er geldt een avondklok van 20.00 en 6.00 uur.
 • Restaurants, hotels en bars moeten sluiten.
 • Kabelbanen, gondels en liften mogen niet worden gebruikt voor recreatieve doeleinden.
 • Evenementen zijn verboden inclusief kerstmarkten
 • Andere vrijetijdszaken zoals musea, fitness, zwembaden, etc. gaan weer dicht.

Deze regels gaan in vanaf dinsdag 3 november en gelden de hele maand november.

(Visited 2.328 times, 1 visits today)

3 Reactie op “Tweede Lockdown Oostenrijk: Skigebieden voorlopig dicht”

 • Richard
  1 november 2020 at 11:28

  Nogmaals laten we hopen dat we mogen en veilig kunnen gaan. Spannende persconferentie aankomende dinsdag hopen dat we het in Nederland en Oostenrijk een beetje onder controle kunnen krijgen.

 • Johann
  1 november 2020 at 12:00

  Hopelijk gaat dat het gewenste pos. resultaat in december geven met dan weer een versoepeling van de maatregelen. Eens kijken hoe zich het hier in Zwitserland verder ontwikkelt en of we ook een lockdown gaan krijgen. Mn in het meer westelijke Wallis (Sion) grote problemen door toename aantal (IC) opname’s en tekort aan IC bedden als ook ziekte door Covid van personeel.

  • richard
   1 november 2020 at 16:24

   Het is allemaal niet best en wij maar denken aan wintersport als het moet slaan we een jaartje over gezondheid is toch altijd het belangrijkste.

Comments are closed.

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier