klik hier voor de voordeelaanbiedingen


 

De Oostenrijkse regering heeft zaterdag een tweede lockdown aangekondigd. Deze gaat in vanaf vanaf dinsdag 3 november en geldt de hele maand november. Het idee is dat vanaf december de maatregelen weer afgebouwd kunnen worden. Hieronder een overzicht met de belangrijkste regels met betrekking tot wintersport:

De belangrijkste nieuwe regels lockdown Oostenrijk:

 • Er geldt een avondklok van 20.00 en 6.00 uur.
 • Restaurants, hotels en bars moeten sluiten.
 • Kabelbanen, gondels en liften mogen niet worden gebruikt voor recreatieve doeleinden.
 • Evenementen zijn verboden inclusief kerstmarkten
 • Andere vrijetijdszaken zoals musea, fitness, zwembaden, etc. gaan weer dicht.

Deze regels gaan in vanaf dinsdag 3 november en gelden de hele maand november.

(Visited 2.339 times, 1 visits today)

3 Reactie op “Tweede Lockdown Oostenrijk: Skigebieden voorlopig dicht”

 • Richard
  1 november 2020 at 11:28

  Nogmaals laten we hopen dat we mogen en veilig kunnen gaan. Spannende persconferentie aankomende dinsdag hopen dat we het in Nederland en Oostenrijk een beetje onder controle kunnen krijgen.

 • Johann
  1 november 2020 at 12:00

  Hopelijk gaat dat het gewenste pos. resultaat in december geven met dan weer een versoepeling van de maatregelen. Eens kijken hoe zich het hier in Zwitserland verder ontwikkelt en of we ook een lockdown gaan krijgen. Mn in het meer westelijke Wallis (Sion) grote problemen door toename aantal (IC) opname’s en tekort aan IC bedden als ook ziekte door Covid van personeel.

  • richard
   1 november 2020 at 16:24

   Het is allemaal niet best en wij maar denken aan wintersport als het moet slaan we een jaartje over gezondheid is toch altijd het belangrijkste.

Comments are closed.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer