Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Vanaf 8 juni t/m 14 juni 2015 staat Rosmalen weer in het teken van tennis. Het Topshelf Open is een internationaal tennistoernooi op gras en staat  voor geweldige en spannende dagen. Dit geldt niet alleen voor het tennis maar ook voor het weer.

Zie ook Topshelf Open Webblog: Derde editie belooft succes

Swiss Meteo power
Alpenweerman is meer dan alleen Alpen -winter en wintersportweer expert en dit jaar zullen we met ons team het prestigieuze Topshelf Open tennis evenement weertechnisch vanaf locatie gaan begeleiden om zodoende goed voorbereid te zijn en in te kunnen spelen op meteorologische dwalingen of verrassingen.

In de aanloop naar het toernooi zullen we op locatie in het Autotron te Rosmalen een eigen professioneel weerstation installeren. Dit weerstation zal ons continu alle benodigde weerdata leveren zoals onder andere -temperatuur, -dauwpunt, -luchtvochtigheid en wind. Vanuit de Alpenweerman “meteo-point” zullen deze en nog meer weerdata door ons team verwerkt worden om zo, in combinatie met de -weermodellen -satellietbeelden en radarbeelden vanaf een eigen weerserver, een zo goed mogelijke prognose (nowcasting) te kunnen opmaken.

Naast het weerstation zullen we ter visualisatie een outdoor HD Meteo Webcam installeren. De opnames zullen tezamen met de weerdata van het weerstation via een apart “weather-display” on-line worden gepresenteerd via een eigen weerserver in Zwitserland (Meteo-Oberwallis).

[/fusion_builder_container]

(Visited 415 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer