Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Vanaf 8 juni t/m 14 juni 2015 staat Rosmalen weer in het teken van tennis. Het Topshelf Open is een internationaal tennistoernooi op gras en staat  voor geweldige en spannende dagen. Dit geldt niet alleen voor het tennis maar ook voor het weer.

Zie ook Topshelf Open Webblog: Derde editie belooft succes

Swiss Meteo power
Alpenweerman is meer dan alleen Alpen -winter en wintersportweer expert en dit jaar zullen we met ons team het prestigieuze Topshelf Open tennis evenement weertechnisch vanaf locatie gaan begeleiden om zodoende goed voorbereid te zijn en in te kunnen spelen op meteorologische dwalingen of verrassingen.

In de aanloop naar het toernooi zullen we op locatie in het Autotron te Rosmalen een eigen professioneel weerstation installeren. Dit weerstation zal ons continu alle benodigde weerdata leveren zoals onder andere -temperatuur, -dauwpunt, -luchtvochtigheid en wind. Vanuit de Alpenweerman “meteo-point” zullen deze en nog meer weerdata door ons team verwerkt worden om zo, in combinatie met de -weermodellen -satellietbeelden en radarbeelden vanaf een eigen weerserver, een zo goed mogelijke prognose (nowcasting) te kunnen opmaken.

Naast het weerstation zullen we ter visualisatie een outdoor HD Meteo Webcam installeren. De opnames zullen tezamen met de weerdata van het weerstation via een apart “weather-display” on-line worden gepresenteerd via een eigen weerserver in Zwitserland (Meteo-Oberwallis).

[/fusion_builder_container]

(Visited 420 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer