Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

Vanaf 8 juni t/m 14 juni 2015 staat Rosmalen weer in het teken van tennis. Het Topshelf Open is een internationaal tennistoernooi op gras en staat  voor geweldige en spannende dagen. Dit geldt niet alleen voor het tennis maar ook voor het weer.

Zie ook Topshelf Open Webblog: Derde editie belooft succes

Swiss Meteo power
Alpenweerman is meer dan alleen Alpen -winter en wintersportweer expert en dit jaar zullen we met ons team het prestigieuze Topshelf Open tennis evenement weertechnisch vanaf locatie gaan begeleiden om zodoende goed voorbereid te zijn en in te kunnen spelen op meteorologische dwalingen of verrassingen.

In de aanloop naar het toernooi zullen we op locatie in het Autotron te Rosmalen een eigen professioneel weerstation installeren. Dit weerstation zal ons continu alle benodigde weerdata leveren zoals onder andere -temperatuur, -dauwpunt, -luchtvochtigheid en wind. Vanuit de Alpenweerman “meteo-point” zullen deze en nog meer weerdata door ons team verwerkt worden om zo, in combinatie met de -weermodellen -satellietbeelden en radarbeelden vanaf een eigen weerserver, een zo goed mogelijke prognose (nowcasting) te kunnen opmaken.

Naast het weerstation zullen we ter visualisatie een outdoor HD Meteo Webcam installeren. De opnames zullen tezamen met de weerdata van het weerstation via een apart “weather-display” on-line worden gepresenteerd via een eigen weerserver in Zwitserland (Meteo-Oberwallis).

[/fusion_builder_container]

(Visited 414 times, 1 visits today)