Dat advies van mij om nog even een paar dagen vrij te nemen en te gaan skiën was natuurlijk niet voor niets. Wat was het gisteren en vandaag mooi skiën, gisterenochtend nog een mooie verse laag sneeuw op de pistes en vandaag perfecte omstandigheden boven de 1000 meter. Pas aan het eind van het skiseizoen kun je beoordelen welke dagen de mooiste skidagen zijn geweest van het seizoen en volgens mij hoort de laatste week van het seizoen in de top drie thuis!!  Wat een mooie week en wat een mooie sneeuw.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Ook gisteren prima skiweer!

 

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Het mooie weer in aantocht!

Gisteren begon de dag bewolkt en viel er nog wat sneeuw. In de loop van de ochtend begon de lucht te breken en kwam de zon af en toe tevoorschijn. In de middag dan een nagenoeg blauwe lucht en in het dal, in het zonnetje ‘gewoon lekker’. Wel was het nodig een plekje uit de wind te zoeken. Op 1400 meter hoogte de hele dag dik onder het vriespunt en redelijk wat wind waardoor het nog wat kouder aanvoelde. Vanochtend dan beginnend met wat nevel maar al snel een mooie blauwe lucht, wel hier en daar wat windvegen. Temperatuur vanochtend in het dal rond het vriespunt, op 1100 meter hoogte een paar graden onder het vriespunt. Pas in de namiddag kwam de temperatuur in het skigebied 2 graden boven het vriespunt waardoor de pistes de hele dag prima te skiën waren.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Ik in actie, resultaat,…. de volgende foto!

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Een mooie dag in april!!!

De aankomende dagen zien er veelbelovend uit. Niet alleen om te skiën maar ook om weer te mountainbiken,….. of een balkon van je huis te slopen! Dat laatste ga ik doen. Geniet de aankomende dagen van het mooie weer en natuurlijk de groeten uit Lofer.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Innsbruck en NKBV zijn partners van Alpenweerman.

Vorig artikelArtic feelings | winter wonderland Säntis
Volgend artikelEen vleugje zomer
Woont in het Duits-talige Oberwallis in Zwitserland. Gefascineerd door het weer en met name het winterweer.