Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De ‘Tirol Salzburg’ lift is de nieuwe verbinding tussen twee grote skigebieden. Middels een trip van slechts 20 minuten sta je in het andere gebied.

Deze lift ontsluit skigebied Fieberbrunn met skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang. Sinds december 2015. Men droomde hier al jaren van. Het skigebied kent nu 270 aaneengesloten pisten kilometers.

Hierdoor zijn prachtige lange tochten te maken. Men kan ervoor kiezen via Fieberbrunn naar Saalbach Leogang te skien. Of men kiest voor de Hinterglemm kant en blijft daar de hele dag, drinkt einde dag een drankje en gaat met de taxi terug naar Fieberbrunn. En andersom kunnen skiers uit de gebieden van Saalbach nu gebruik maken van de offpiste routes rond Fieberbrunn.

Lees verder via snowrepublic

(Visited 287 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer