Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

Wat ben ik blij dat Stephanie is gekomen,… het heeft even geduurd maar eindelijk dan gewoon lekker herfstweer. Afgelopen week was het a-typisch weer voor de tijd van het jaar, veel te warm  en drukkend. Voor de laatste gasten die het Salzburgerland nog bevolken natuurlijk wel een geweldige vakantieweek die zeker tot één van de mooiste  deze zomer mag worden gerekend. Maar voor mij, ik ben inmiddels weer druk aan de klus, was het zuchten en zweten. Nee, dan gewoon lekker een graad of 15 en af en toe een buitje,… werkt een stuk prettiger!

[/fusion_builder_container]


Innsbruck, SalzburgerLand en NKBV zijn partners van Alpenweerman.


 

8 Reactie op “Time out! Update uit het Salzburgerland”

 • Johann
  18 september 2016 at 17:01

  Dank je weer voor de mooie Blog. Jammer dat het (voorlopig?!) meteen de laatste is. Wellicht is de herfst een mooie tijd voor andere belangrijke zaken en bezinning. Ik heb genoten van alle mooie Blogs en foto’s. Ze waren voor AWM en voor mij in het bijzonder na een jarenlange “samenwerking” (ook op andere sites) steeds weer een zeer waardevolle aanvulling op de weerberichten. We zullen ze gaan missen!

  Ten slotte wil ik je nog bedanken voor je inzet, je ondersteuning, en waardevolle tips en adviezen tijdens de eerste 2 jaren van Alpenweerman.

  Succes met de zaken in Lofer en op een mooi winter(sport)seizoen! , lG aus dem Oberwallis.

  • Rob Schellevis
   18 september 2016 at 17:58

   Thanks Johann, ik heb graag voor jullie geschreven en bewaar goede herinneringen aan onze ”samenwerking” vanaf de Snow Republic periode tot de dag van vandaag! Wie weet meld ik mij ooit weer terug aan het front 😉 Ik blijf jullie in ieder geval volgen en wens jullie succes met de verdere opbouw en uitbouw van Gemi-meteo en Alpenweerman! Gruß aus Lofer

 • Annemarie Peters
  18 september 2016 at 17:56

  Een voordeel van een lange zomer?? Het duurt dan niet lang meer voordat het winter is!! 😜

  Maar wat jammer om te lezen dat je ons niet langer op de hoogte blijft houden van het weer in Lofer en omgeving. Nu zijn er deze winter andere plannen als Lofer, het blijft toch leuk om te lezen. Maar goed, er moet wel iedere keer tijd voor zijn. Dus bedankt voor de leuke berichten de afgelopen jaren en veel succes met al je andere ondernemingen!!

  Mochten onze dromen nog een keer gerealiseerd gaan worden zal ik het je laten weten!

  Groeten Annemarie

  • Rob Schellevis
   18 september 2016 at 18:07

   Ja Annemarie, het was geen makkelijke beslissing maar soms is het beter voor de innerlijke rust om knopen door te hakken 😉 Met die dromen van jullie gaat het volgens mij wel goed komen, ik ben benieuwd wanneer ik het berichtje van je krijg! (mocht je nog info nodig hebben dan weet je me te vinden) En de winter,… je weet wat ik daar maanden geleden al over heb geschreven,… kortom ski’s uit het vet!!!! Gruß aus Lofer

 • Remco Mienis
  19 september 2016 at 11:19

  Bedankt Rob voor al je nuttige tips. Zeker waardevol geweest en er staat nog genoeg op de todo lijst.
  Je blogs worden en werden zeer gewaardeerd. Succes in Lofer met alles.

  Gr,

  Remco

  • Rob Schellevis
   19 september 2016 at 18:39

   Graag gedaan Remco, het was leuk om te doen,… een lastige beslissing, maar uiteindelijk denk ik voor dit moment de juiste! Jullie succes met de verdere opbouw van jullie ‘weer imperium’ 🙂 LG aus Lofer

 • Han
  24 september 2016 at 20:46

  Goh Rob, Wat jammer dat je er mee stopt, maar elke 3 dagen een blog aanleveren is ook niet niks. Je hebt natuurlijk ook niet altijd inspiratie en andere leuke dingen vragen ook tijd.
  Wij hebben in ieder geval erg genoten van je updates uit het Salzburgerland en in het bijzonder natuurlijk het Saalachtal. Unsere 2e Heimat.
  We moeten het er maar eens over hebben onder het genot van een Schnappsl bei de Hasnstall komende winter.
  Herzlichen Dank und wie freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen.
  Groeten uut Twente
  Han en Karin

  • Rob Schellevis
   24 september 2016 at 21:39

   Hoi Karin en Han, ja af en toe moet je het bed weer eens opschudden en de prioriteiten opnieuw stellen. Wellicht dat het team van Alpenweerman iemand anders weet te vinden uit het Salzburgerland die bereid is updates te verzorgen,… Ik heb het in ieder geval leuk gevonden om te doen. Laat via FB maar weten wanneer jullie er in de winter zijn, spreken we een keer bij de Hasnstall af!
   LG aus Lofer

Comments are closed.