Time flies,….! update uit het Salzburgerland

Time flies when youre having fun,….. inmiddels is het alweer een paar dagen geleden dat ik een update uit het Salzburgerland schreef. Mijn dagen worden momenteel volledig in beslag genomen door het projekt balkon. Twee weken geleden heb ik ruim dertig meter balkon van ons huis gesloopt en de bedoeling is dat er weer een nieuw balkon voor terug komt,…… althans dat verwachten onze gasten die een appartement bij ons geboekt hebben. Nou ja, voorlopig gaat alles nog volgens planning, hoeven onze gasten zich nog niet ongerust te maken en heb ik over het weer niet te klagen tijdens de klus. Uiteindelijk is het weer toch een belangrijke factor voor dit project. De afgelopen dagen waren bijzonder mooi, blauwe luchten, nagenoeg geen wolken en temperaturen rond de 20 graden of hoger. Vandaag werd in Karinthië de 25 graden bereikt. In het Salzburgerland was het een paar graden lager volgens de officiele metingen.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Koffietijd,….. ‘effe’ genieten op mijn terras,……de Loferer Steinberge!

Overigens heb ik de afgelopen drie dagen aan de zuidkant van ons huis gewerkt,…… erg warm kan ik jullie vertellen en wat ben ik blij dat het hier dan toch iets ‚kouder‘ is geweest dan in Karinthië. Morgen dan even een korte dip, een klein frontje trek precies over het midden van Oostenrijk naar het zuiden weg en brengt helaas de nodige regen met zich mee. Droog zal het dus niet blijven in het Salzburgerland. Overigens lijkt het ergste morgenmiddag al weer achter de rug en kunnen we dan alweer genieten van de nodige opklaringen. Vrijdag en Zaterdag droog weer en de nodige zonuren, zondag dan wat wisselvalliger weer. Vanochtend las ik overigens in de krant dat de hochalpenstrasse naar de Großglockner nog voor het eind van deze maand vrij van sneeuw is en dat vanaf 1 mei de weg weer vrij is voor het verkeer. Een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van het weer, kou en neerslag zou hier nog verandering in kunnen brengen. De eerste beste mooie dag in mei ben ik op tour richting de Großglockner of het balkon nou af is of niet,….. Gruß aus Lofer

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

5 REACTIES

  1. Heerlijk weer dus vanaf vrijdag. Dat worden nog 3 hele goede dagen op de gletsjer van Kaprun…..en jij maar werken aan je balkonnetje:)

  2. Dat is zeker genieten daar , wat een magnifiek uitzicht ! Leuk altijd om jullie stukjes te lezen . Succes met het balkon verder !

Comments are closed.