klik hier voor de voordeelaanbiedingen


 

Time flies when youre having fun,….. inmiddels is het alweer een paar dagen geleden dat ik een update uit het Salzburgerland schreef. Mijn dagen worden momenteel volledig in beslag genomen door het projekt balkon. Twee weken geleden heb ik ruim dertig meter balkon van ons huis gesloopt en de bedoeling is dat er weer een nieuw balkon voor terug komt,…… althans dat verwachten onze gasten die een appartement bij ons geboekt hebben. Nou ja, voorlopig gaat alles nog volgens planning, hoeven onze gasten zich nog niet ongerust te maken en heb ik over het weer niet te klagen tijdens de klus. Uiteindelijk is het weer toch een belangrijke factor voor dit project. De afgelopen dagen waren bijzonder mooi, blauwe luchten, nagenoeg geen wolken en temperaturen rond de 20 graden of hoger. Vandaag werd in Karinthië de 25 graden bereikt. In het Salzburgerland was het een paar graden lager volgens de officiele metingen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 341 times, 1 visits today)

5 Reactie op “Time flies,….! update uit het Salzburgerland”

 • Eric
  22 april 2015 at 22:03

  Heerlijk weer dus vanaf vrijdag. Dat worden nog 3 hele goede dagen op de gletsjer van Kaprun…..en jij maar werken aan je balkonnetje:)

 • Rob Schellevis
  22 april 2015 at 22:28

  Ja Eric maak mij effe gek 😉

 • Gerda
  22 april 2015 at 22:29

  Dat is zeker genieten daar , wat een magnifiek uitzicht ! Leuk altijd om jullie stukjes te lezen . Succes met het balkon verder !

 • Johann
  22 april 2015 at 22:33

  Top Rob, ziet er weer lekker uit!

 • Rob Schellevis
  23 april 2015 at 08:29

  Gerda en Johann ‘bedankt maar weer’

Comments are closed.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer