Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Als de herfst zijn intrede doet, gaat het hart van wandelaars en mountainbikers sneller slaan. Hun favoriete seizoen staat voor de deur. Kun je niet genoeg krijgen van indrukwekkende bergtoppen en onvergetelijke wandelroutes, trails en trektochten? Dan is St. Anton am Arlberg het gedroomde adres voor jou. 300 kilometer gemarkeerde paden doorkruisen het uitgestrekte berglandschap.

Bijna nergens anders vind je zo’n veelzijdig wandelnetwerk als hier. Zowel liefhebbers van pittige trektochten als van ontspannen wandelingen vinden er hun gading. Ook mountainbikers zijn dol op deze bergsportregio. Ze hebben er keuze te over: ontspannen fietspaden tussen groene weiden en kleurrijke bossen, zacht klimmende routes en steile stukken voor de diehards onder de mountainbikers. Doorgewinterde klimmers beleven de pure schoonheid van de natuur op de vele alpiene klimroutes en goed beveiligde via ferrata’s.

Het VALLUGA Hotel is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die frisse lucht wil tanken en verliefd is op de natuur en de bergen. Herfstgenieters zijn welkom in dit kleine, fijne hoteljuweel met slechts 25 kamers en een topliggingaan de voet van het imposante Arlbergmassief. Een uniek onderkomen met een bijzondere uitstraling, gemaakt voor wie van goed design en een rustige feelgoodatmosfeer houdt.

De combinatie van Tiroolse charme en moderne Scandinavische stijl is een waar genot. In de ruime kamers met uiterst comfortabele bedden en moderne badkamers voel je je helemaal thuis. De uitnodigende en ruime lounge en cocktailbar zijn als een huiskamer voor gezellige, ontspannende momenten. Een fantastische spa-, fitness- en wellnesszone overtuigt zelfs de meest veeleisende gast.

In het VALLUGA Hotel, genoemd naar de hoogste berg van St. Anton, zijn maar tien suites en veertien twee- en eenpersoonskamers ondergebracht. Het motto is dan ook: klein maar fijn.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar: www.vallugahotel.at

(Visited 109 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier