Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Surviking | Update trektocht Noorwegen Telemark / Buskerud 
Update 29 en 30 maart

Gisteren de eerste dag van de trektocht in de westelijke Telemark . Na wat opstart perikelen hebben we uiteindelijk toch de plaats van bestemming bereikt. Na het maken van 400 hoogtemeters door diepe sneeuw uiteindelijk dan ook beland op de locatie waar we moesten zijn.

[/fusion_builder_container]

(Visited 614 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

2 Reactie op “Surviking | Update trektocht Noorwegen Telemark / Buskerud”

  • Remco Mienis
    30 maart 2015 at 19:48

    WoW! hebben jullie er lang over gedaan om de hut uit te graven?

  • Rein Noteboom
    30 maart 2015 at 21:35

    Genieten!!

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer