Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Surviking | Update trektocht Noorwegen Telemark / Buskerud 
Update 29 en 30 maart

Gisteren de eerste dag van de trektocht in de westelijke Telemark . Na wat opstart perikelen hebben we uiteindelijk toch de plaats van bestemming bereikt. Na het maken van 400 hoogtemeters door diepe sneeuw uiteindelijk dan ook beland op de locatie waar we moesten zijn.

[/fusion_builder_container]

(Visited 622 times, 1 visits today)

2 Reactie op “Surviking | Update trektocht Noorwegen Telemark / Buskerud”

  • Remco Mienis
    30 maart 2015 at 19:48

    WoW! hebben jullie er lang over gedaan om de hut uit te graven?

  • Rein Noteboom
    30 maart 2015 at 21:35

    Genieten!!

Comments are closed.

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer