Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

De trektocht zit erop. Iedereen heeft het gehaald en is veilig weer op ons basecamp aangekomen. Op de 4e dag hadden we ons basecamp ingericht op 840m vlak voor de corridor on de bergkam over te gaan. De volgende dag zouden we de kam over gaan waarbij we 4 bergmeren zouden passeren. Normaliter kunnen we deze recht oversteken maar on dit geval waren de meren onbetrouwbaar.

surv02

We hebben gekozen voor de detour, eromheen. Na de afdaling aan de andere kant hebben we ons bivak ingericht nabij een oude boederij. Gisteren stond in teken van terugkeer naar het basecamp waarbij we enkel een houthakkerspad naar beneden hoefden te volgen weer we opgewacht zouden worden door de taxi bus. Op naar het basecamp waar iedereen weer kon douchen, spullen drogen etc. De avond werd afgesloten met een biertje en een Noorse maaltijd die boven het kampvuur werd gemaakt.

surv01

Het was weer fantastisch, op naar de herfst trektocht in oktober!  Naar de  Website van Surviking – HIER

surv03

srlogo

Alpenweerman is powered by Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwallis

Meer (Alpen)weer en updates ook via Alpenweerman Facebook of Twitter

(Visited 87 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer