Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De auto is gepakt en we staan op het punt te vertrekken richting Hirtshals (Dk). Hier moeten we om 12:45 op de ferrie zitten naar Larvik (N) We arriveren een dagje eerder dan de deelnemers. Zo kunnen we op het basecamp nog rustig alle zaken voorbereiden en de deelnemers op Zaterdag ontvangen. Zaterdag staat in het teken van kennismaken en lekker ontspannen van de reis. In de nacht van Zaterdag op Zondag overnachten we nog op het basecamp in een noorse hytter (blokhutje) met een houtkachel maar de rest van de week zal het in een tent/tarp of eigen gemaakte shelter zijn. Zondag volgt er een instructie veiligheid en rugzak alvorens we gaan beginnen met de trektocht. De vrijdag erop zullen we weer bij het basecamp terugkomen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 107 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

4 Reactie op “Surviking | Trektocht Noorwegen / eerste weerprognose”

 • fabiola
  10 maart 2016 at 20:45

  Hi maurice,

  ontzettend veel plezier toegewenst met jullie reis. alle deelenemde reisgenoten ook veel plezier en succes gewenst.
  fantastische ervaring!

 • Conny van den Boogaard
  10 maart 2016 at 21:02

  Heel veel succes. Goeie reis en laat ons maar genieten van de mooie plaatjes

 • Johann
  10 maart 2016 at 21:23

  @Surviking Succes mannen!

 • Rein Noteboom
  14 maart 2016 at 17:32

  Alweer mooie plaatjes!!
  Veel plezier

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer