Surviking dag 3 en 4. Buskerud/Telemark

Dag 3 en 4 van de trektocht zitten erop.
Eergisteren hebben we ons bivak in de sneeuw op 1100m verlaten. Via een doorsteek boven op de berg naar ons volgens bivak. Het is een witte wereld bovenop en het zicht is slecht. Gelukkig laten onze navigatieskills ons niet in de streek en koersen we precies op een bestaande trail.

surviking3

Gisteren zijn we vertrokken na wederom en nacht met neerslag en het lijkt droog. Al snel valt weer de eerste regen. We steken de kam over via het bekende hutje bij Eriksbu.

surviking7

Deze plek is echt mooi maar helaas is er door de bewolking niets van te zien. Heel even klaart het op waardoor de deelnemers toch en glimp opvangen van deze plek. Vervolgens is het afdalen naar ons bivak. Heerlijk, wederom regen. Gauw een vuurtje maken, tent opzetten en water koken.

surviking4

surviking5

Vanmorgen zijn we vertrokken voor de laatste echte etappe. En ja, wederom regen.

Meer weer en foto’s vind je op Facebook  en -of Twitter.  Ook zijn we natuurlijk blij met steun in de vorm van LIKES en FOLLOWS . Foto’s, neerslaghoeveelheden en andere updates vanaf locatie zien we gaarne tegemoet op [email protected].

Het belooft een interessante winter te gaan worden!  JOIN US of wordt wordt sponsor of partner van Alpenweerman.nl. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected]

rehall-logo-2015

Winter is coming – be prepared –


Alpenweerman is powered by
Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwalliso-Oberwallis

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties