Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Spannende ontwikkelingen in het kerstweekend met mogelijk meer dan een halve meter sneeuw aan de Alpenzuidkant. Alpenweerman Johann licht toe vanaf locatie in Oberwallis –

Alpenweerman is powered by Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwallis

Meer (Alpen)weer en updates ook via Alpenweerman Facebook of Twitter

(Visited 1.480 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

3 Reactie op “Live update: Spannende ontwikkelingen in het kerstweekend”

 • Roy
  18 december 2015 at 15:05

  Leuk bericht Johann. Kijk iets meer in de camera is mijn tip ipv steeds om je heen. Maar verder gewoon hardstikke leuk. Ga zo door.

 • Johann
  18 december 2015 at 15:37

  @Roy, was mij ook al opgevallen bij bekijken. Ben nog aan het “testen” en oefenen met de videos. Zo in de camera praten is nog vrij “lastig”. Bedankt iig voor de tip. Ook andere tips en feed-back is van harte welkom zodat we dat ik dat kan gaan meepakken!

 • Kris Mampaey
  18 december 2015 at 18:39

  Inderdaad leuk om je zo anders te leren kennen Johann. Ik ben benieuwd naar je eerste video tijdens een dump. Dat zou prachtige beelden opleveren. Toch een tip; Probeer het bondig te houden en je tot de kern van de zaak te houden. Dan blijft het boeien.

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer