Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

Raindrops keep falling,… de afgelopen dagen stond de kraan wagenwijd open in het Salzburgerland en waren er maar weinig droge momenten. De gasten die dit weekend voor een korte vakantie in het Salzburgerland zijn neergestreken hebben pech. Alhoewel,… wij hebben kanovaarders in huis die komen trainen voor wedstrijden die over 2 weken bij ons op de Saalach worden gehouden,… enne die heb ik nog niet horen klagen over het weer! De Saalach stroomt overigens door het Salzburger Saalachtal en is een waar paradijs voor de liefhebbers van raften, kanoën en kajakken. Regelmatig worden er dan ook bij ons in de Lofer op de wedstrijdbaan wereldbekerwedstrijden georganiseerd en vinden er jaarlijks de Duitse kampioenschappen plaats.

[/fusion_builder_container]


Innsbruck, SalzburgerLand en NKBV zijn partners van Alpenweerman.


 

2 Reactie op “Sommerprognose 2016! Update uit het Salzburgerland”

 • Karin Rikhof
  15 mei 2016 at 15:46

  Hallo Rob.
  Hoop doet leven zullen we maar zeggen. En over het weer hebben we niets te vertellen……. gelukkig. 😃
  Wij zijn wel blij natuurlijk als het in augustus mooi zomerweer is in Lofer e.o.
  Ook hier in Twente is de Pinksteren veel te koud, na een mooie zomerse week. Het is niet anders. En als wat minder mooi weer het enige is dat ons plaagt….. hebben we weinig reden tot klagen.
  We houden het weer in de gaten!

  Groeten uit Denekamp,
  Karin

  • Rob Schellevis
   15 mei 2016 at 16:18

   Hier dus ook veel te koud Karin, net maar weer ‘eingeheizt’ werd ook in huis weer frisjes 🙂 Gelijk heb je als het weer het enige is dan hebben we geen reden tot klagen. Gruß aus Lofer

Comments are closed.