Skisafari in het mooiste gedeelte van de Alpen? Dat doe je in Zwitserland.

Deze 3 skigebieden bevinden zich in de buurt van het veelzijdige vakantieoord Brig /Naters.Met de auto of het met het openbaar vervoer zijn de skigebieden binnen 10 minuten te bereiken.

Deze skigebieden bevinden zich zuidelijk van Brig in het Matter- en Saasdal en zijn allemaal binnen een uur bereikbaar.

Deze skigebieden liggen westelijk van Brig  in Unterwallis en zijn binnen een uur bereikbaar met de door ons georganiseerde Toeren.

Brig ligt in het hart van het zonnige Oberwallis omgeven door 41 4000-ers. De stad  zelf ligt op 700 meter en is makkelijk en vooral snel via de Neat tunnel (Bern-Brig  1 uur) of autotrein bereikbaar . Talrijke Skigebieden liggen onmiddellijke in de  buurt. De bestemmingen Aletscharena, Belalp en Rosswald zijn binnen 10 minuten bereikbaar. De bestemmingen Zermatt, Saas Fee, 4 Valées, Crans Montana, Porte du Soleil en vele andere Skigebieden bevinden zich in een radius van ca 1 uur. Graag organiseren  wij voor u toeren met een skileraar in het beste gebied (weer, sneeuwcondities etc.) tijdens uw verblijf.

Nog een highlight voor de golfers: Vanwege het milde klimaat in het dal van de Rhone liggen de golfvelden vanaf maart in Leuk  (30 min van Brig), Siders (35min) en Sion (40 min) er weer frisgroen bij. Een optimale combinatie is om  ´s morgens op de skipisten  meestal rond de 3000 meter hoog in de buurt te genieten om  dan ´s middags bij milde temperatuur  een partijtje Golf te spelen. Graag organiseren en plannen wij deze combinatie voor u.

Het aanbod bij slecht weer momenten is ook breed. In de buurt is het beroemde Thermalbad Brigerbad  met een lange waterglijbaan.  Verschillende sportmogelijkheden zoals tennisvelden, een nieuwe ijs en curlinghal, bowling, paintball of bioscoop garanderen bij slecht weer veel  plezier.

Vanwege de zeer goede verkeersverbindingen  is  de metropool Milaan  binnen 2 uur te bereiken met een sneltrein.  Op de route  ligt het Lago Maggiore en is binnen een uur bereikbaar.

Samengevat is het grote voordeel van de bestemming Brig zijn centrale ligging. Voor  hartstochtelijke skiërs een droom. Iedere dag verschillende skigebieden ontdekken, nooit op dezelfde pisten skiën! En wilt u een keer niet op de piste  dan zijn er ontelbare mogelijkheden de tijd op een andere manier door te brengen.

Daniel Ottersbach

Ski instructeur

Graag organiseer ik alles voor u.  Heen en terugreis van  de skigebieden . Begeleiding op de meest spectaculaire pisten en de beste restaurants. Skipassen  om tijd te sparen. En als hartstochtelijke golfer plan ik voor u graag een dag  de combinatie ski en golf.

JA, ik wil meer weten!
Check dan deze link!