Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Ik was eigenlijk gisteren al van plan voor een update te zorgen met betrekking tot het weer in onze regio. Het uploaden van een nieuwe website en zorgen dat alles werkt zoals het werken moet vergde toch iets meer tijd dan gepland. Vandaag de puntjes op de ‘i’ gezet en nu dus weer tijd voor andere dingen. Zaterdag was zoals voorspeld een erg mooie dag met behoorlijk wat zonuren. Ook zondag was geen slechte dag, droog en pas laat in de middag viel bij ons de eerste regen. Vannacht en vandaag dan de hele dag pittige regen. Vanochtend vroeg lag de vorstgrens in de regio rond de 2000 meter, de sneeuwgrens iets lager. Bij ons in het skigebied regende het vanochtend nog en pas tegen de middag is de regen overgegaan in sneeuw. De aankomende dagen zien er, voor de gasten die de ‘Karwoche’ in het Salzburgerland doorbrengen, niet echt rooskleurig uit. Veel neerslag wordt er verwacht en zeker morgen en overmorgen nog harde wind.

[/fusion_builder_container]

(Visited 924 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

4 Reactie op “Ski’s in de zomerstalling! Update uit het Salzburgerland.”

 • Rob Schellevis
  30 maart 2015 at 21:52

  Ja, Eric we hebben wel eens beter skiweer gehad in deze tijd van het jaar. Maar goed, mij hoor je niet klagen ik heb er weer een mooi seizoen opzitten met voldoende skikilometers. Tot wanneer ben jij nu nog in Brixen? Leuk filmpje weer!

  • Eric
   30 maart 2015 at 22:08

   Rob, ik ben nu even in NL maar met de Pasen ben ik weer vd partij. 2e paasdag het laatste ritje met het treintje van Ellmau maken.

   • Rob Schellevis
    30 maart 2015 at 22:27

    Is te hopen dat je dan nog even kann genieten van wat mooi weer en een dik pak nieuwe sneeuw! Plezier in ieder geval!

 • Rob Schellevis
  30 maart 2015 at 21:52

  Daar doen we het voor,….thanks!

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer