Poedersneeuw op de Stubaier Gletsjer? Cultuur en entertainment in Tirol’s hoofdstad Innsbruck? Of lekker relaxen in de spa? Dit en nog veel meer is bij de SKI plus CITY pass Stubai Innsbruck inbegrepen. De wereldwijd unieke multifunctionele skipas geeft toegang tot buitengewoon veel attracties en maakt vakantie in het Stubaital en rondom Innsbruck tot een onvergetelijke all-in belevenis.

Spontaan gewoon doen en genieten

Niet lang nadenken en plannen maar gewoon heerlijk spontaan gewoon doen en genieten. Zo ziet een perfecte vakantie met de talloze voordelen van de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck er uit. Deze pas is meer dan alleen een kaart, hij is de sleutel tot dé all-in vakantie belevenis en de perfecte toegang voor een vakantie in het hart van Tirol.

Bij de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck zijn in totaal veertig attracties en activiteiten inbegrepen: van hoogalpiene belevenissen tot coole lifestyle attracties in de stad.

Kühtai. © Innsbruck Tourismus / Daniel Zangerl

Met deze pas heb je toegang tot dertien skigebieden met 291 km pistes en 48 km aan skiroutes, waarvan acht pistes ook nachtskiën of nachtrodelen aanbieden, 22 lifestyle-, cultuur- en sightseeing attracties, drie zwembaden alsmede skibussen en de hop-on hop-off bus Sightseer.

Stubai © Innsbruck Tourismus / Andre Schönherr

Bovendien profiteer je van de goede infrastructuur van het openbaar vervoer in de stad Innsbruck met de omliggende skigebieden. Dit biedt uiteraard unieke mogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een afdaling op perfect geprepareerde pistes of poedersneeuw hellingen in de ochtend en een bezoek aan ´s werelds oudste museum Slot Ambras Innsbruck of de fonkelende kristal wereld van Swarovski in de middag?

300 kilometer aan pistes in 13 skigebieden

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck biedt alles wat sportieve wintersporters zoeken. Vanuit Innsbruck bereikt u bijna 300 kilometer aan pistes in 13 skigebieden, inclusief een sneeuwzeker gletscher skigebied. Ook echte avonturiers komen niet te kort, zoals bijvoorbeeld een steile skiroute op de Hafelekar, hoog boven Innsbruck op de Nordkette. Vervolgens zwemmen in het Badeparadies StuBay of het recreatiecentrum Neustift en in het overdekte zwembad Axams op het programma.

Rodelen © Innsbruck Tourismus / Christian Vorhofer

Voor kleine en grote gasten is de SKI plus CITY pass Stubai Innsbruck het entreebewijs voor talrijke gelukkige vakantiemomenten. Eindeloos skiën, `s avonds gezellig rodelen, een bezoekje aan de Alpenzoo in Innsbruck, een spectaculaire excursie naar het Bergisel Spring stadion met vanaf het starthuisje een fantastisch uitzicht over de hele stad Innsbruck of fascinerende akoestische ontdekkingen in het Audioversum Science Center.

Cultuur en vervoer inbegrepen

Afgezien van gevarieerd skiplezier heeft de SKI plus CITY pass Stubai Innsbruck nog veel meer te bieden. Van renaissance kasteel Slot Ambras Innsbruck met zijn kunstverzamelingen en wapen arsenaal en de Keizerlijke Hofburg, het museum bij het Goldenes Dachl en talrijke andere musea in de stad tot aan de wereldberoemde kristal wereld van Swarovski bij Wattens kun je met
de pas een vrijetijdsprogramma samenstellen waar je gegarandeerd van gaat stralen.

Een cultureel bezoek aan de stad © Innsbruck Tourismus / Christian Vorhofer

Om het grote aanbod aan attracties ook gemakkelijk en probleemloos te kunnen bereiken wordt er bijzonder veel aandacht aan de mobiliteit van de gasten besteed. Zo zijn de skibussen in het Stubaital, in Innsbruck en omgeving, in het Wipptal evenals naar en uit de skigebieden bij de pas inbegrepen. De Sightseer, een dagelijkse hop-on hop-off bus naar bijna alle bezienswaardigheden en attracties in Innsbruck rondt het geheel perfect af.

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck is verkrijgbaar aan de kassa’s van de 13 deelnemende skiliften, bij de Tourist Info Innsbruck/Burggraben en ook bij de deelnemende hotels. De pas geldt van 1 oktober 2021 tot en met 8 mei 2022 vanaf 2 tot en met 21 dagen. De prijzen beginnen bij 117 euro voor volwassenen voor twee dagen. Kinderen vanaf geboortejaar 2014 mogen onder begeleiding van een betalende ouder gratis mee. Dit jaar heeft u bovendien de mogelijkheid om de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck van te voren gemakkelijk online te boeken. U ontvangt uw pas dan snel en comfortabel per post.

COVID-19 informatie
De veiligheid en de gastvrijheid van gasten en personeel heeft in Tirol hoogste prioriteit. Gedetailleerde informatie omtrent de uitgewerkte richtlijnen en actueel geldige aanbevelingen voor veilige gastvrijheid vind je op de website www.welcome.tirol

Meer info: www.ski-plus-city.com/en/

Hoofdfoto: © Innsbruck Tourismus / Andre Schönherr

(Visited 197 times, 1 visits today)