Das Hohe Salve Sportresort ligt in Hopfgarten, direct aan de pistes van de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, een van de grootste wintersportgebieden van Oostenrijk. Ski-in/ski-out is wat de gasten hier heerlijk vinden. Want wat is er mooier dan vanuit je bed rechtstreeks de piste op te gaan en van de eerste tot de laatste minuut te genieten van skipret? Wedelen, carven en freeriden: als skiër kom je hier volop aan je trekken.

Ook bij het langlaufen, winterwandelen, sneeuwschoenwandelen en rodelen voel je hoe goed het doet om in beweging te zijn in dit fantastische buitensportgebied. Das Hohe Salve Sportresort is de beste partner voor iedereen die van een actieve winter houdt. Handig: de skipassen voor de SkiWelt, de Super Ski Card en de KitzSkiCard zijn verkrijgbaar in het hotel. Wie materiaal wil huren, krijgt korting bij de verhuur.

Met een opwarming afgestemd op skiërs zorgt het Move Team van Das Hohe Salve ervoor dat niets een succesvolle skidag in de weg staat.. Eén keer per week begeleiden ze de vroege vogels om te skiën op de vers geprepareerde droompistes, nog voordat alle anderen er zijn. Omdat wintersport hier zo hoog aangeschreven staat, heeft de Duitse skivereniging “Deutscher Skiverband” Das Hohe Salve Sportresort – net als alle andere Pletzer-resorts – zelfs als partnerhotel gekozen. 

Nieuwe energie opdoen

‘Pump up your life’ is het motto van Das Hohe Salve Sportresort. Dankzij de Move & Relax-filosofie van het resort wordt je wintervakantie een topper en kun je thuis weer vol energie de uitdagingen van het dagelijkse leven aan.

Maar wat betekent Move & Relax? Beweging, regeneratie en voeding hebben samen een vitaliserende functie. Das Hohe Salve Sportresort biedt een eersteklas infrastructuur om je conditie te verbeteren en je vitaliteit te verhogen: van het Move-gedeelte en het 25 m lange sportzwembad tot het groepsfitnessaanbod en personal training met ervaren coaches.

Bij veel beweging hoort ook veel ontspanning. Gasten van Das Hohe Salve kunnen heerlijk relaxen in de warme saunalandschappen en ruime zwembaden. Want wanneer anders dan tijdens de vakantie heb je tijd om te genieten van een weldadige massage of jezelf te trakteren op een schoonheidsbehandeling? De relaxzone in Das Hohe Salve is gemaakt om de stress van je af te schudden en je balans te vinden. De energy-keuken ondersteunt de intensieve frisheidskick met voedzame en hoogwaardige lekkernijen, gemaakt van de beste ingrediënten uit de regio.

De winter in Das Hohe Salve Sportresort staat voor de deur, en sportief wordt hij in ieder geval! De bergen voor het hotel en een perfect afgestemd Move & Relax-programma dat je een nieuwe levenshouding bijbrengt voor je werk en je dagelijks leven – dat is een “kwaliteitsbelofte” voor een bezielende wintertime-out.

De ontspanning begint al bij je heenreis: de trein brengt je zonder stress en files tot in Hopfgarten. Het station ligt op loopafstand van het resort en indien nodig kun je gebruikmaken van een gratis pendeldienst. Wie met de trein reist en rechtstreeks bij het hotel boekt, krijgt een gratis kamerupgrade indien beschikbaar. Bovendien kun je tegen een gereduceerd tarief de elektrische auto’s van het resort huren.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.dashohesalve.at

(Visited 99 times, 1 visits today)