Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Das Hohe Salve Sportresort is 365 dagen per jaar open: lente, zomer, herfst en winter. Dag na dag zet het team van het resort zich in om de gasten nieuwe energie en een powerboost te bezorgen, zowel lichamelijk als mentaal.  Move & Relax biedt een optimaal samenspel van actieve beweging, individuele regeneratieen vitaliserende voeding. Het is een oppepper voor je gezondheid en geeft je een lang aanhoudend, verhoogd gevoel van welzijn. 

Move & Relax. Pump up your life. Dat is het motto van Das Hohe Salve Sportresort. In de prachtige natuurrond het hotel doen actieve vakantiegangers aan fitness in de frisse lucht. De mogelijkheden voor outdoorsport zijn legio: van wandelen, trailrunning en biken tot skiën, toerskiën en langlaufen, plus nog vele andere sportieve uitdagingen.

All the way

Of het nu gaat om ski‑in/ski‑out, bike‑in/bike‑out of hike‑in/hike‑out: ons resort is de ideale uitvalsbasis voor sporters om all the way te gaan. Ook indoor komt iedereen die graag beweegt aan zijn trekken dankzij de ruime Move-zone met ultramoderne trainingstoestellen. Bovendien staan professionele coaches klaar om je tips voor een succesvolle training te geven. 

Omdat elk actief lichaam en elke actieve geest ook voldoende regeneratie nodig heeft, hecht Das Hohe Salve Sportresort veel waarde aan een hoogwaardig en vooral efficiënt relaxatie-aanbod. In de Relax-zone verwennen we je met ontspannende saunasessies, doeltreffende massages en vitaliserende schoonheidsbehandelingen.

Het 25m sportzwembad is een heerlijke verfrissing voor je lichaam. De energy-keuken ondersteunt de intensieve powerkick met voedzame en hoogwaardige lekkernijen, gemaakt van de beste ingrediënten uit de regio.

Ben je op zoek naar een booster voor body, mind & soul? Dan is Das Hohe Salve Sportresort voor jou een gespecialiseerd adres. In Hopfgarten in de Kitzbühler Alpen, een van Oostenrijks populairste vakantiebestemmingen, maakt het Sportresort van elke dag een “powerdag”.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar: www.dashohesalve.at


(Visited 103 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier