Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

De zon schijnt, de sneeuw is super, de lawinesituatie is stabiel en het allerbelangrijkte is ook mee: Goed gezelschap. Alpenweerman Remco gebruikte de goede conditities 27/02 om een tour rondom Seefeld te maken met een paar vrienden. Auto geparkeerd in Gießenbach. Vanaf daar ging het met de trein naar Seefeld en met de eerste kabelbaan richting Seefelder Joch. Daar de ski’s en vellen ondergebonden en richting Seefelder Spitze gelopen. Vanaf daar de eerste geweldige afdaling richting Eppzirler Tal achter het skigebied van Seefeld. Daar de vellen weer ondergebonden en omhoog in de Eppzirler Scharte voor een tweede fantastische afdaling die uitkwam in Gießenbach. Ga lekker zitten en geniet van de beelden 🙂

Onderweg vanaf Seefelder Joch richting Seefelder Spitze
De eerste ”lijn” vanaf Seefelder Spitze naar beneden in het Eppzirler Tal achter het skigebied van Seefeld
Daar gaan we dan! De eerste afdaling van de dag!
Een beetje steil was het wel maar die maagdelijke sneeuw ziet er magisch uit…PIEPS inschakelen en gaan!
Gaan met die banaan!
How good was it?? This good 😀
Opnieuw vellen aanbinden en richting Eppzirler Scharte…Deze omgeving biedt legio mogelijkheden en geulen met variaties. Alles noordzijdig waardoor de ”powder” lang goedblijft.
Een deel van de volgende lijn: Eppzirler Scharte
”Bijna” boven, de geul wordt smaller
Het uitzicht is ook niet verkeerd…..
iKlaar voor de volgende afdaling. Dat gevoel vlak voordat je gaat, heerlijk!!!
En goooooo!!!
Perfecte hellingen en perfecte sneeuw…Zo wil je het elk weekend….
En zo rol je op het gemak het dal uit richting auto met een fantastische tour achter je.

(Visited 295 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer