Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De stad ligt in het zuiden van het district Lugano en het kanton aan de monding van de rivier de Cassarate aan het Meer van Lugano. Als een universiteit, congres en culturele stad (vooral tussen de lente en de herfst) trekt Lugano talloze bezoekers uit Italië en daarbuiten.
In de door het Zwitserse Federale bureau voor de statistiek gedefinieerde statistische categorie van ruimten werd Lugano toegewezen aan het grootstedelijk gebied van Ticino, dat nu is gedowngraded naar het multipolaire agglomeratiesysteem. Dit omvat verschillende agglomeraties van Ticino en Lombardije met in totaal meer dan 500.000 inwoners. Het is met Como-Chiasso-Mendrisio naburige agglomeratie van het grootstedelijk gebied van Milaan (Grande Milano) met ongeveer 7,5 miljoen inwoners. Het centrum van Milaan is met de auto en trein in ongeveer een uur te bereiken.

Bezienswaardig is het Parco Civico met zijn weelderige zuidelijke vegetatie en de Villa Ciani. Ten westen van het park ontstond de promenade langs het meer tussen 1864 en 1920, die naar Paradiso leidde. Andere attracties van Lugano zijn de twee lokale bergen van Monte San Salvatore en Monte Brè, van waaruit u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de stad, het Meer van Lugano en het Ticino-gebergte. Beide bergen zijn zowel met de trein als te voet bereikbaar. Aan de voet van Monte Brè liggen het dorp Gandria en Villa Favorita.

Objectlocatie / objectbeschrijving/ Chf 690,000.-

De accommodatie bevindt zich net boven Lugano in Agra. Het voordeel is hier de rustige locatie, evenals het onbelemmerd uitzicht op het Ticino-gebergte. Restaurants en een bushalte zijn binnen een paar minuten lopen te bereiken. Het centrum van Lugano en internationale scholen liggen op ongeveer 10 minuten rijden met de auto.

Te koop is een hele woning, die zich over drie verdiepingen uitstrekt.
Op het hoogste niveau zijn er twee buiten parkeerplaatsen, evenals een garage met direct verbonden kantoor en berging. De trap leidt naar de ingang van het appartement.
Het bovenste gedeelte van het appartement is zeer open en licht, omdat het een belangrijk gedeelte is voorzien van grote ramen. Aan de bergzijde zijn er twee badkamers en een slaapkamer. In het voorste deel is de grote woon/eetkamer met open haard en de keuken. Een gezellig terras met een eigen barbecueplaats bindt dit woongedeelte en de tweede en derde verdieping kunnen relatief eenvoudig rechtstreeks via een galerij worden verbonden, wat een aanzienlijke toegevoegde waarde voor de toekomstige eigenaar kan creëren.
Een trap leidt naar de onderste verdieping, waarin zich een in 2012 gerenoveerde slaapkamer bevindt met een eigen, ook gerenoveerde, ruime badkamer. De slaapkamer leidt naar een terras met uitzicht op de prachtige regio.
Een ander hoogtepunt is het eigen zwembad, dat wordt gedeeld door de drie partijen van het huis.
Samengevat, het pand is in goede staat, ligt op een rustige maar goed ontwikkelde locatie en is bij uitstek geschikt als een tweede, maar ook als een hoofdverblijfplaats.

Voor alle details ga je naar onze huizen welke wij te koop en te huur hebben staan.

(Visited 439 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier