Objectlocatie / objectbeschrijving
Het chalet is gelegen op de zuidelijke helling van het vakantiedorp Fiesch op een zeer idyllische locatie met een prachtig uitzicht op de Walliser Alpen. Een royaal voorplein leidt naar de ingang van het chalet.
Op de bovenste verdieping bevindt zich aan de zuidkant van een ruime woon / eetkamer met een gezellige open haard en een zeer hoog plafond. Aan de noordkant vindt u een moderne keuken, een gastentoilet en een grote dekvloer in het lagere dak. De zuid / westkant van het huis is omgeven door een gezellig balkon en een grote barbecue met een zithoek.
Op de begane grond zijn aan de zuidzijde van de 3 slaapkamers met privéterras te vinden. Aan de noordzijde zijn 2 grote badkamers gecreëerd, evenals een kelderruimte, die ook zonder problemen kan worden verbouwd, als een extra slaapkamer.
Ook inbegrepen in het bouwvolume is een garage met een parkeerplaats. Andere auto’s kunnen op het voorplein geparkeerd worden.
Hoogtepunten van deze woning zijn zeker de idyllische locatie, de zeer royale en open grond, evenals het grote bijbehorende pand.
Heb ik je interesse gewekt? Bel me om een ​​bezichtiging te regelen.

Reservering
Elke reservering is schriftelijk overeengekomen. De reserveringsbetaling van CHF 40.000 maakt deel uit van het koopcontract.
Aankoopkosten
De verandering van handbelasting, kadaster en notaris wordt overgenomen door de koper. Eventuele winstbelasting is voor rekening van de verkoper.
Documentatie
Fouten uitgezonderd. We streven naar juiste informatie, maar kunnen niet garanderen.

CHF750,000

Extra

(Visited 339 times, 1 visits today)

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer