Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Objectlocatie / objectbeschrijving
Het chalet is gelegen op de zuidelijke helling van het vakantiedorp Fiesch op een zeer idyllische locatie met een prachtig uitzicht op de Walliser Alpen. Een royaal voorplein leidt naar de ingang van het chalet.
Op de bovenste verdieping bevindt zich aan de zuidkant van een ruime woon / eetkamer met een gezellige open haard en een zeer hoog plafond. Aan de noordkant vindt u een moderne keuken, een gastentoilet en een grote dekvloer in het lagere dak. De zuid / westkant van het huis is omgeven door een gezellig balkon en een grote barbecue met een zithoek.
Op de begane grond zijn aan de zuidzijde van de 3 slaapkamers met privéterras te vinden. Aan de noordzijde zijn 2 grote badkamers gecreëerd, evenals een kelderruimte, die ook zonder problemen kan worden verbouwd, als een extra slaapkamer.
Ook inbegrepen in het bouwvolume is een garage met een parkeerplaats. Andere auto’s kunnen op het voorplein geparkeerd worden.
Hoogtepunten van deze woning zijn zeker de idyllische locatie, de zeer royale en open grond, evenals het grote bijbehorende pand.
Heb ik je interesse gewekt? Bel me om een ​​bezichtiging te regelen.

Reservering
Elke reservering is schriftelijk overeengekomen. De reserveringsbetaling van CHF 40.000 maakt deel uit van het koopcontract.
Aankoopkosten
De verandering van handbelasting, kadaster en notaris wordt overgenomen door de koper. Eventuele winstbelasting is voor rekening van de verkoper.
Documentatie
Fouten uitgezonderd. We streven naar juiste informatie, maar kunnen niet garanderen.

CHF750,000

Extra

(Visited 474 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier