Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Das Walchsee Aktivresort is 365 dagen per jaar geopend. In lente, zomer, herfst en winter, elke dag staat alles hier in het teken van innerlijk evenwicht en ontspanning, gezondheid en natuurbeleving. Te midden van het indrukwekkende landschap rond de Walchsee en aan de voet van het Kaisergebergte in Tirol doen levensgenieters hier nieuwe kracht en vitaliteit op voor het leven van alledag.

Move & Relax. Balance your life. Dat is de uitnodiging van Das Walchsee Aktivresort. Het aangeboden activiteitenprogramma brengt schwung in je vakantie. Gasten trekken vooral graag de prachtige natuur in, op eigen houtje of begeleid door de coach van het hotel. Wandelen en fietsen, skiën en langlaufen en vele andere sporten in de frisse lucht verjagen de zorgen en versterken je lichaam.

Welzijn met de grote W

Maar ook de indoor Move-zone biedt volop mogelijkheden om je welzijn te vergroten. Gevarieerde groepslessen, trainingssessies met een personal trainer, individueel sporten in de fitnesszone of een paar baantjes trekken in het binnen- en buitenzwembad: als gast van Das Walchsee Aktivresort profiteer je van heel wat mogelijkheden om te bewegen en goed voor jezelf te zorgen.    

Omdat regeneratie voor je lichamelijke en mentale gezondheid even belangrijk is als beweging, hecht Das Walchsee Aktivresort veel waarde aan een hoogwaardig en vooral effectief relaxatie-aanbod. Holistische lichaamsbehandelingen en een breed scala aan massages, een uitgebreid ayurvedaprogramma en exclusieve schoonheidsbehandelingen verwennen je van top tot teen.

In de warme saunalandschappen staat het leven van alledag stil.  De energy-keuken ondersteunt de time-out voor jezelf met voedzame en hoogwaardige lekkernijen, gemaakt van de beste ingrediënten uit de regio. 

Alles eens loslaten is goed voor je gezondheid en balsem voor je ziel. Het team van Das Walchsee Aktivresort staat altijd voor je klaar om je een “kleine time-out met een grote impact” te bezorgen, 365 dagen per jaar.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar: daswalchsee.at


Vier de winter in Duitsland

De winter in Duitsland kan sprookjesachtig mooi zijn. Trek je wandelschoenen aan en trek door oeroude bossen, over toppen en langs rivieren. Of pak je mountainbike en verken de ontelbare paden door ongerepte natuur.

In de avond valt er een sprookjesachtige deken over de gezellige dorpjes en waan je je terug in vervlogen tijden. Laat je verwennen met culinaire specialiteiten of in een van de vele wellness-resorts.

Klik hier voor meer info over reizen naar Duitsland(Visited 59 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier