€ 290,000.00

Prijs in Zwitserse Frank
 • Toegevoegd op:
  05/30/20
 • Aantal slaapkamers:
  5
 • Aantal badkamers:
  2
 • Inhoud in m³:
  160 m²
 • Perceelopp. in m²:
  854 m²
 • Bouwjaar:
  1965
 • Status:

Omschrijving

Huis met 2 woningen met groot perceel

Gemeente-informatie – CH-3945 Gampel

Gampel-Bratsch is een woongemeenschap met een uitstekende infrastructuur. De aanbiedingen van de handels- en servicebedrijven zijn dienovereenkomstig divers en uitgebreid. De aantrekkelijkheid van de woongemeenschap Gampel-Bratsch draagt ​​ook bij aan de verkeerstechnisch centrale locatie – de Lötschberg ligt in de directe omgeving; De reistijden naar de centra Visp, Brig of Sierre zijn kort en zelfs de kantonhoofdstad Sion kan binnen een half uur worden bereikt. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer per bus en trein is optimaal.

Het gebied van de gemeente Gampel-Bratsch strekt zich uit van het Rhônedal tot Einig Alichji / Nivengrad (2.769 m boven de zeespiegel). Vanwege het enorme hoogteverschil komen alle contrasten van klimaat en vegetatie samen. De droge Talberg heeft een unieke steppevegetatie. Het gebied van Gampel-Bratsch bestaat uit de dorpen Gampel (634 m boven zeeniveau), Niedergampel (640 m boven zeeniveau), Bratsch (1.090 m boven zeeniveau), Engersch (1.590 m) m.ü.M.) en Jeizinen (1’536 m.ü.M.).
We zijn bijzonder trots dat een van de grootste en zeker de mooiste muziekfestivals in Zwitserland plaatsvindt in onze gemeenschap: www.openairgampel.ch

 

Objectlocatie / objectbeschrijving
De woning is gelegen bij de ingang Niedergampel, naast de dorpskerk. Restaurant en bushalte liggen op loopafstand.
Het gebouw bestaat uit twee appartementen met 3,5 kamers op de eerste en tweede verdieping, evenals een kelder met wasmachine en wasruimte.
Het gebouw heeft 4 garageplaatsen, parkeerplaatsen buiten en de grote ommekeer met zijn tuin.
Het hoogtepunt van deze woning is het uitgebreide perceel van bijna 1000 m2 op een centrale locatie in Niedergampel. Het is daarom mogelijk een significante uitbreiding van het gebouw te realiseren tijdens een renovatie. Ook zou een sloop en de bouw van een appartementencomplex een mogelijke optie zijn.
Heb ik je interesse gewekt? Bel me om een bezichtiging te regelen.

Elke reservering wordt schriftelijk overeengekomen. De reserveringsbetaling van CHF 20.000 maakt deel uit van het koopcontract.
aankoopkosten
De wijziging van handbelasting, kadaster en notaris worden overgenomen door de koper. Alle winstbelasting komt ten laste van de verkoper.
documentatie
Fouten uitgezonderd. We streven naar correcte informatie, maar kunnen dit niet garanderen.

Interesse: Neem contact op via [email protected]

This style property is located in is currently and has been listed on Alpenweerman.nl. This property is listed at € 290,000.00. It has 5 bedrooms, 2 bathrooms, and is 160 m². The property was built in 1965 year.

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik