€ 1,189,000.00

Prijs in Zwitserse Frank
 • Toegevoegd op:
  05/30/20
 • Aantal slaapkamers:
  18
 • Aantal badkamers:
  18
 • Inhoud in m³:
  1024 m²
 • Perceelopp. in m²:
  4100 m²
 • Bouwjaar:
  1950
 • Status:

Omschrijving

Hotel met 18 kamers op een idyllische, zonnige locatie boven Visp.

Gemeentelijke informatie – 3938 Ausserberg
Ausserberg ligt op ongeveer 1000m boven de zeespiegel op de zuidelijke hellingbaan Lötschberg in Oberwallis. Het dorp bevindt zich boven de agglomeratie Visp, Brig en Naters, die via de Lötschberg en Simplon tunnels zeer toegankelijk is. Zürich of Milaan kan in slechts 2 uur worden bereikt.
Het idyllische Walliser bergdorp is een van de 15 gemeenten van het UNESCO-werelderfgoed. Het zonovergoten dorp is een ideaal startpunt voor spectaculaire wandelingen op het UNESCO-werelderfgoed. Meer dan 60 km wandelpaden variëren van ontspannende wandelingen tot de uitdagende via-ferrata.
Biologen beweren dat alleen lokale en smaragdgroene hagedissen kunnen overleven op de zonnige hellingen van de Lötschberg-Südrampe! Maar met voldoende bescherming tegen de zon en een niet al te zonovergoten drankje, kunt u genieten van het heerlijke klimaat van Ausserberg. Het mooie weer met veel warem zonnestralen en de geringe neerslag in de regio zijn uniek voor Zwitserland en geven vorm aan de flora en fauna, maar ook de eeuwenoude cultuurlandschap op een indrukwekkende manier.
Ausserberg is daarom gemakkelijk bereikbaar over de weg, maar toch erg idyllisch. Een goede tip voor natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars en sneeuwschoenwandelaars.

Objectlocatie / objectbeschrijving


Het Hotel Sonnenhalde, dat respectievelijk in 1950 en 1993 volledig werd gerenoveerd, bevindt zich boven de kerk aan de rand van het dorpscentrum op een toplocatie van de zonovergoten stad Ausserberg, die 10 minuten met de auto boven Visp ligt.
Het hotel biedt een spectaculair uitzicht over het dorp Wallis in het Rhonedal, en over de stad Visp in de schilderachtige bergen van Wallis.
Als u het hotel binnenkomt, komt u in een zeer smaakvolle receptie, van waaruit een lift naar de 4 verdiepingen van het hotel leidt.
De 16 kamers met in totaal 30 bedden van het hotel zijn in goede staat en volledig ingericht. De ramen, patiodeuren en kamers zijn in 2015 gerenoveerd. De meeste kamers hebben een balkon op het zuiden en een eigen badkamer.
Daarnaast is er een royaal 3-kamerappartement met 90 m2 woonoppervlak op de eerste verdieping.
Op de begane grond bevindt zich het restaurant, gerenoveerd in 1993, met een grote, gezellige eetkamer en twee aparte eetzalen met een totaal van 100 zitplaatsen, die zeer goed kunnen worden gebruikt voor het organiseren van evenementen zoals bruiloften. Aan de noordkant is er een groot terras met 50 zitplaatsen, evenals aan de zuidkant een terras met 40 zitplaatsen.
In het midden van de eetkamer is een kleine bar, evenals een grote keuken, die topkoks de beste mogelijkheden biedt.
In de kelder zijn het gastentoilet, evenals machines en opslagruimten met een gemakkelijke toegang voor de levering van goederen.
Vooruit naar de straat is er een ruime bakkerij met een winkel, die ook behoort tot het pand.
Kortom, het hotel is in goede staat en kan zonder grote investeringen in gebruik worden genomen.
Interesse: Neem contact op via [email protected]

This style property is located in is currently and has been listed on Alpenweerman.nl. This property is listed at € 1,189,000.00. It has 18 bedrooms, 18 bathrooms, and is 1024 m². The property was built in 1950 year.

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik