€ 5,000,000.00

Prijs in Zwitserse Frank
  • Toegevoegd op:
    05/30/20
  • Status:

Omschrijving

Aletsch Lodge & Spa met Matterhorn blik.

Beschrijving van de gemeente – 3987 Riederalp

De Riederalp, als een van de drie bestemmingen binnen de Aletsch Arena, is gelegen aan de Grote Aletschgletsjer – de grootste gletsjer van de Alpen en het hart van het UNESCO werelderfgoed Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch.
De kabelbaan brengt u van Mörel naar het zonnige plateau Riederalp. De Riederalp ligt op 1925 meter boven zeeniveau. en is autovrij. Een paradijs voor actieve natuurliefhebbers, gezinnen, sportliefhebbers en rustzoekers.
In het ruime, zonnige en vooral sneeuwzekere skigebied komen alle wintersportfans aan hun trekken. De Aletsch Arena kan worden verkend op ski’s of comfortabel op ongerepte en romantische besneeuwde winterwandelwegen. Moderne bergspoorwegen leiden naar de prachtige uitkijkpunten Riederfurka, Hohfluh, Mosfluh, Bettmerhorn en Eggishorn. Hier kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op de mooiste vierduizenders van de Walliser Alpen en de Grote Aletschgletsjer. De hoogste 9-holes golfbaan van Europa ligt direct aan de “Aletsch Lodge & Spa”. De uitgebreide aanbieding omvat het Pro Natura Center met Villa Cassel, residentie van Sir Ernest Cassel.

De Aletsch Arena heeft goede toeristische vooruitzichten op lange termijn. Belangrijke factoren zijn veelbelovend. Het is ook een uitbreiding van het skigebied vanwege de goede financiën en infrastructuur van de spoorwegsystemen in de komende jaren door de oostelijke aansluiting van het skigebied Bellwald, en de openstelling van de westelijke skigebied Belalp zeer waarschijnlijk.

Object beschrijving

Het resort bevindt zich op een absolute toplocatie. Het treinstation waar de gasten aankomen ligt direct naast het bouwproject en kan zelfs direct worden verbonden met een verbindingstunnel. Winkels, de golfbaan en skipistes zijn in de directe omgeving. Het hoogtepunt is zeker het onbelemmerd uitzicht vanaf de “Aletsch, Lodge & Spa” over het Rhônedal naar het hoogalpine landschap met een spectaculair uitzicht op de beroemde Matterhorn.

Initiators
De Pro Tectis AG wil als grondbezitter het Aparthotel-Resort “Aletsch Lodge & Spa” op een centrale locatie op de Riederalp realiseren. Alle hotelappartementen zijn onderhevig aan het concept van hotelbeheer. Pro Tectis AG is op zoek naar een investeerder om deze reeds goedgekeurde en geplande visie van het “Aletsch, Lodge & Spa Resort” te realiseren.

Architectuur
De architectuur is een moderne, alpine interpretatie van het concept van de lodge. Hoog comfort wordt gecombineerd met een hedendaagse esthetiek, zodat de gasten zich op hun gemak voelen en een intense bergbelevenis hebben.

Uitbreiding
Alle hotelappartementen zijn volledig ingericht met betrekking tot hotelgebruik en hebben een superieure 4-sterrenfaciliteit. De details van het aanbod zullen ook worden gedaan met de hulp van professionele exploitanten van hotelresorts.

Het complex

  • Hotel Suites & Apartments 39
  • Aantal bedden 152

Restauratie

  • Aantal zitplaatsen binnen 130
  • Aantal zitplaatsen Terras 120 Bar 30

Wellness faciliteiten
270 m2

Diverse nevenruimten, technische ruimtes en personeelslogementen.
Het resort is verdeeld in 4 hoofdgebouwen met verschillende boven- en ondergrondse aangrenzende kamers en verbindingselementen.

Perceelnummers: 1622-1625 / 1627-1629
Totale perceel oppervlakte: 3’946 m2
Totale oppervlakte: 5’660 m2

Het resort wordt gebouwd op een centrale locatie naast het treinstation en heeft een onbelemmerd uitzicht.

Prijs en bouw kosten
Aankoop prijs verdieping en goedgekeurd project CHF 5.000.000
Bouwkosten
BKP 1 voorbereidingskosten
BKP 2 bouwkosten (22.000 m3)
BKP 3-bedieningsapparatuur
BKP 4-omgeving
BKP 5 bouwkosten
BKP 6-apparatuur
Totale creatie kost ongeveer CHF 35’000’000.-

Reservering
Elke reservering is schriftelijk overeengekomen. De aanbetaling van CHF 250.000, – maakt deel uit van het koopcontract.
Aankoopkosten
De verandering van handbelasting, kadaster en notaris wordt overgenomen door de koper. Eventuele winstbelasting is voor rekening van de verkoper.
Documentatie
Fouten uitgezonderd. We streven naar juiste informatie, maar kunnen niet garanderen.

This style property is located in is currently and has been listed on Alpenweerman.nl. This property is listed at € 5,000,000.00. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik