Prognose finale dag Topshelf Open

Rond het middaguur klaarde het geheel volgens de verwachting snel op en vanmiddag konden we met veel zon en aangename temperaturen van een graadje of 23 genieten van het tennis en droogjes en natjes op de terrasjes van de Topshelf Open boulevard binnen het Autotron te Rosmalen. Vanavond neemt op naderinge van een front (occlusie) de bewolking weer toe maar het blijft droog.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Rond het middaguur brak de bewolking en kwam de zon er weer aan te pas.

PROGNOSE FINALE DAG
Op de finale dag van de Topshelf Open starten we de zondag waarschijnlijk met wolken(velden), in de loop van de dag breekt de bewolking en wisselen zon en wolken elkaar af en blijft het droog. De temperatuur loopt in de middag op naar een aangename 21 graden. Met een zwakke tot matige noordwestenwind staat er minder wind dan vandaag. Mooie dag voor de tennis finales!

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Op de finale dag stijgt de temperatuur tot een graad of 20. Het is nog even afwachten hoe snel en in welke mate de bewolking gaat breken -oplossen

LINKS WEBCAMBEELD /WEER

http://www.meteo-oberwallis.ch/webcam/topshelf/cam_1.php [/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][1]

http://www.meteo-oberwallis.ch/wetter/topshelf/live/ [2]

Ramon | Alpenweerman.nl[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]